fusion 123 Postat Martie 28, 2020 Share Postat Martie 28, 2020 (editat) Aici puteti sa scrieti tot ce tine de Overwatch, este un chat unde puteti sa vorbiti cu alti utilizatori despre acest joc. Acest chat va permite sa exprimati pareri despre noile update-uri si multe altele. Este obligatoriu sa respectati aceste reguli: 1. Nu aveti voie sa folositi un limbaj neadecvat. 2. Nu aveti voie sa faceti reclama la nici un fel de server sau site-uri. Cine nu va respecta aceste reguli o sa fie sanctionat conform regulament-ului acestui forum. Editat Mai 29, 2020 de c h u l m i n k i m Citează Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Rigged_Walrus 129 Postat Iunie 7, 2020 Share Postat Iunie 7, 2020 Ce parere aveti despre noul caracter: ECHO? Citează Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Your Father 2 Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 Deja nu mai e nou... :)) Citează Link spre post Distribuie pe alte site-uri
CristiKe 1 Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 E un caracter blanaos. Citează Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Danny. 28 Postat Iulie 30, 2020 Share Postat Iulie 30, 2020 E destul de vechi caracterul, dar e ok. Citează Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Rigged_Walrus 129 Postat Decembrie 4, 2020 Share Postat Decembrie 4, 2020 Cine este cel mai broken champion dupa parerea voastra? Citează Link spre post Distribuie pe alte site-uri
xTeemoboyRO 1 Postat Decembrie 9, 2020 Share Postat Decembrie 9, 2020 Lucio ca support doarece are healul ala si dash ul acela face tot Citează Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Rigged_Walrus 129 Postat Decembrie 10, 2020 Share Postat Decembrie 10, 2020 Eu zic ca la momentul actual, ca healing, moira intrece orice healer, in special pe Total Mayem. Daca mergi full healing moira, sigur ajungi sa faci o gramada de healing (eu am facut o data si 100k =]]]) Citează Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Denis Poclid 18 Postat Ianuarie 10 Share Postat Ianuarie 10 Caracterul suport preferat? Citează Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Rigged_Walrus 129 Postat Ianuarie 11 Share Postat Ianuarie 11 Moira deoarece are un healing blanao, dupa cum am spus si in mesajul anterior 1 Citează Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Denis Poclid 18 Postat Ianuarie 13 Share Postat Ianuarie 13 Jucam inainte (pe vremea mea :)) ) cel mai mult cu caractere Tank, uneori alegeam si support.. Citează Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.