[Stire] Orange lansează YOXO – abonamentul digital - Noutăți - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Autentificare

Autentificare  • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


  • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
wizz

[Stire] Orange lansează YOXO – abonamentul digital

Postări Recomandate

Numele articolului:  Orange lansează YOXO – abonamentul digital
Link către articol: https://arenait.ro/orange-lanseaza-yoxo-abonamentul-digital/
Descrierea articolului:

 

Nu știu dacă are legătură cu carantina asta, dar Orange s-a sincronizat perfect cu evenimentele. Ieri am primit o notificare despre noul lor abonament – YOXO.

Orange lansează YOXO - abonamentul digital

Operatorul telecom se laudă că este primul abonament digital care îi permite utilizatorului să facă regulile proprii. Bonus, nu are nici perioadă minimă contractuală, deci poți decide să îl închizi când dorești tu. Momentan, abonamentul este disponibil exclusiv cliențiilor Orange, fie ei abonați sau utilizatori cartelă PrePay, în aplicația mobilă dedicată, pentru iOS sau Android.

Acest abonament digital oferă clienţilor control şi flexibilitate, dar şi posibilitatea de a-şi gestiona în orice moment atât resursele cât şi costurile. Clienţii pot adăuga resurse suplimentare atunci când au nevoie, iar plata acestora se realizează digital, în mod automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicaţie. La finalul lunii, pentru datele neconsumate aceştia primesc bani înapoi, fie sub formă de reducere pe factura următoare, fie direct pe card, în cazul în care se doreşte renunţarea la abonament.

De la crearea contului, la achiziţia de extra date şi opţiuni sau chiar anularea abonamentului, totul se poate realiza prin intermediul aplicaţiei, eliminând astfel nevoia de a merge într-un magazin fizic. Iar pe pagina dedicată găsiți detalii suplimentare.

Nu știu dacă voi sunteți interesați de ofertă, dar eu mă gândesc serios să trec cartela din smartwatch-ul lui prâslea pe așa ceva. Dar după ce reîncepe școala, că momentan e cu mine all day long…

 

Sursa: arenait.ro, Gabriel

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Topic închis.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...