Aplicație Helper - [Survival, SkyPvp, Creative] - Aplica pentru Helper - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sign In

Autentificare  • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


  • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
DenysGH

Aplicație Helper - [Survival, SkyPvp, Creative]

Postări Recomandate

1. Cum te numești?:   Gherasim Denis

2. Nume în joc (nickname):   DenysGH

3. Vârstă:  18 ani.

4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):  DenysGH#6382

5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:  Acest joc, care spre surprinderea mea m-a atras din nou dupa ceva timp, a ramas undeva in amintirile mele frumoase, acum cativa ani am detinut si eu o comunitate de Minecraft unde am acumulat o experienta mare, printre altele, am detinut functii importante pe cateva comunitati populare in Romania pe vremea aceea, consider ca pot sa aduc un plus de valoare echipei staff-ului prin seriozitatea de care vreau sa dau dovada in crearea unei comunitati cat mai bune din punct de vedere al calitatii jocului.
6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Ambitios, calm, perseverent.

7. De ce să te alegem pe tine?: Fiecare comunitate cauta oameni cu care sa creeze impreuna, sa dezvolte noi proiecte, sa vina cu idei noi, care sa aduca noi jucatori, consider ca pot indeplini cu brio toate acestea pentru obtinerea unor rezultate bune.

8. Care este rolul principal al unui Helper?  Rolul principal al unui helper, este acela de a ajuta jucatorii prin diferite metode, astfel incat sa creeze un spatiu de confort intre jucatori si server, prin diferite mijloace ( comunicare, informare), mai pe scurt, de a fi alaturi de jucatorii care incep sa joace pe comunitate.
9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3):  Survival, SkyPvp, Creative
10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu am intampinat, ca fiecare server, cand m-am apucat, am avut nevoie de cateva informatii, desigur ca uiti dupa un anumit timp anumite ``chichite``, cum ii spun eu, am primit raspunsurile de care aveam nevoie intr-un mod exemplar.
11. Ai citit regulamentul?: 
Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.Ro.

12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:  Salutare, numele meu este Gherasim Denis, sunt din orasul Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud, sunt un baiat extrem de perseverant cand vine vorba de ceva ce vreau sa obtin, ca profesie sunt Paramedic in cadrul ISU Bistrita si Instructor de Prim Ajutor in cadrul Crucii Rosie Romane, mereu m-am remarcat prin seriozitate, nu sunt foarte agitat, nefiind loc de asa ceva in domeniul in care activez, sunt dornic de prietenii noi, peste care sa construim ceva util pentru toti.

13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): In primul rand, trebuie triate, cea mai mare problema este cel care spameaza deoarece deranjeaza alti jucatori, el o sa primeasca mute, urmat de cel care injura, pentru player-ul care spune de un codat, ii sugerez sa-l filmeze si sa-l reclame pe forum cat timp eu incerc sa aflu despre ce bug este vorba astfel incat sa fie rezolvat intr-un timp util de catre membrii staff-ului, nevrand sa fie abuzat sau sa scada integritatea server-ului.

14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii raspund intr-o maniera eleganta, fara ca el sa se simta inferior, faptul ca, unele informatii nu sunt accesibile tuturor jucatorilor, ci doar staff-ului pentru buna desfasurare a lucrurilor.

15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează): Categoric nu suntem perfecti, daca s-a acordat o pedeapsa incorecta, este suficient sa ii specific asta lui in privat iar cu siguranta o sa o remedieze, n-am fost niciodata cu pedepsirea aspra datorata neatentiei, orice se poate rezolva prin explicarea eficienta a greselei, indiferent din ce punct de vedere o iau, desigur ca sunt de acord cu sanctionarea drastica in cazul in care se acorda o sanctiune gresita si nu este remediata la timp pentru a nu strica distractia jucatorului respectiv.
16. Comentarii adiționale: Multumesc pentru citirea aplicatiei mele, de jucat, m-am apucat recent, desigur ca activitatea mea o sa creasca considerabil in cazul in care o sa fiu primit in echipa, toate cele bune si an nou fericit!

Editat de DenysGH
Recitind inca odata regulamentul, am vazut raspunsul la intrebarea cu regulamentul, mi-a scapat.
  • Ador 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:pro:
Cea mai bine formulata cerere de helper pe care am citit-o in ultima vreme

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Chiar daca cererea e cum e, nu te scuteste de activitate. Prin urmare astept sa te vad activ acolo si dupa revii cu alta cerere.

:respins:

Survival

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:contra:

CREATIVE

Cererea este de nota 11, chiar vreau pe cineva ca tine in staff, dar problema e ca nu te-am vazut niciodata pe sectiune deci imi pare rau.

 

Fii mai activ si data viitoare poate vei fii acceptat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:contra:Creative, cred ca poza de mai jos spune tot. Scuze @gush3l ca folosesc poza 🤭

unknown.png.ac7ec4e63fb3658fa11a663f20aea538.png

Editat de Darth
  • Nu îmi place 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

 

Imi place cererea ta, e frumos formulata, ador faptul ca esti matur dar... din pacate nu esti activ si nu stiu ce persoana esti... Strict pentru cele spuse mai sus iti voi acorda 

:contra: . Imi pare rau ca fac asta dar oricum, data viitoare sigur schimb verdictul daca faci ceea ce ti-am spus. Multa bafta frate! ❤️  (Creative + Survival)

Editat de xRyuk_

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Chiar daca cererea ta este printre cele mai bune Cereri de Helper asta nu inseamna ca poti sa intri pe sistemul "o sa fiu activ cand primesc grad". Ok nu ajutii jucatorii sau nu vorbesti pe chat dar tu nici nu te-ai chinuit sa intrii pe sectiunea Creative. Si altceva, poate esti mai capabil pentru aceasta functie decat jumatate dintre staff dar daca te accept pe tine pe sistemul "o sa fiu activ cand primesc grad" atunci pe toti ar trebui sa ii accept asa ca sa fie corect pentru toti.

:respins: Creative

ceplm.png.8aafe48c44157932ef5ea124d9cb5b99.png

 

  • Îmi place 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru voturi, o sa revin peste o saptamana cu o cerere pe sectiunea survival! O sa maresc activitatea, momentan o sa pot doar pe survival, avand un timp destul de limitat.

Activitate Survival (06.01.2019)https://imgur.com/a/avgcYgk ( Joc din data de 02.01.2019, de cand am facut si contul pe forum ). Ganduri bune!

 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca refaci activitatea. Te voi accepta p skypvp. Pana atunci :respins:. Scuze

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...