Sari la conținut
Caută în
  • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare  • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


  • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Ajax_YT

Aplicație Builder

Postări Recomandate

T
O
P
I
C

S
T
A
R
T
E
R

1. Nume: Darius

2. Varsta: 12 jumate
3. Nume in joc: Ajax_YT
4. Experiența Building: Construiesc in freeplay si pe creative ( normal pe server ).
5. Cunoștințe WorldEdit/VoxelSniper/CS: WorldEdit
6. Clasa de Build (Structura/Terraforming/Organic): Terraforming
7. Cel mai mult timp petrecut la o construcție: 1 saptamana
8. Construcții/Portofoliu: le am pus mai jos ( imgur buguit la mine ) toate constructiile sunt facute pe  sectiunea creative ( sunt destul de urate , dar nici nu prea am avut ideei) ( btw chiar sunt cele mai proaste build uri facute de mine ever , deci in acele build uri nu puteti observa talentul meu , recent mi am schimbat pc u si am pierdut toate hartile facute de mine ..) ( iar btw -.- build urile sunt facute pe ploturi 2-3-7 idk am multe plot uri )
9. Descrieți-vă in câteva cuvinte: Un baiat normal de 12 ani care este in nivelul de building mediu , sunt pasionat de minecraft si imi place sa imi fac prieteni.

10. Ești capabil să lucrezi în echipă? Da , daca exista oameni seriosi. 
11. Alte precizări: Stiu ca nu indeplinesc cerintele la varsta, dar sunt destul de matur pentru varsta mea , cum am precizat nu sunt foarte bun la construit sa ma numesc ''bulder profesionist''  , dar merit o sansa deoarece avansez destul de rapid si fac numai build uri originale / din imaginatia mea. ( LA ULTIMUL BUILD NU AVEAM LOC PENTRU PLAY.MC-RO.RO SORRY ) ( Multumesc lui qMash pentru ca a grifat doua plot uri deale mele unul nu imi pasa de el , dar la celalalt aveam copacul ala mare de mai jos din poza , Nu am de ce sa fac reclamatie zic eu doar vroiam sa mentionez incaz ca credeti ca nu este build ul meu )

2021-07-23 (1).png

2021-07-22 (1).png

2021-07-22 (2).png

Editat de Ajax_YT

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mulțumim pentru cererea facută. Din pacate nu îndepliniți condițiile impuse de către echipa administrativă, prin urmare, cererea dumneavoastră a fost respinsă!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
  • Creează nou...