Sari la conținut
Caută în
  • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare  • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


  • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Luca8170

[GLOBAL] - Propunere

Postări Recomandate

T
O
P
I
C

S
T
A
R
T
E
R

1. Nickname:Luca8170

2. Propunerea ta:Propunerea este aceea de a se adauga sectiunea skyblock classic.Aceasta sectiune sa nu existe  comenzi de genul /ah /shop,/warp pvp,/warp enchants,/warp crates /kit daily,/kit staff,/kit donator sau chiar si bani etc. dar sa existe comenzi ca /is warp pt a vedea alte insule /trade pentru a face negot cu alti playeri si etc.Sectiunea aceasta sa aiba insula vechea si originala in forma de L aceasta dandu-ti la dispozitie un copac si un chest cu o bucata de melon sugar cane o bucata de gheata si o bucata de lava.Iar in jurul ei la distante destul de decente sa existe mini insule cu cate o resursa din fiecare de exemplu o insulita care e formata din sand si are un cactus, o insula cu un copac de jungla si niste boabe de cacao si tot asa pentru fiecare biom .Si in nether sa fie diferit datorita noului uptade 1.16 sa poti sa farmezi sau sa creezi basalt in nether  combinand gheata si lava,iar in nether sa existe niste insule mici cu cate un biom nou datorita tot datorita noi versiuni 1.16.Pana si mobi sa aiba dropuri custom de exemplu zombi sa dropeze iron cate o bucata de iron(cu o sansa destul de mica)sau  gravel cu care il poti folosi sa creezi coorse dirt si dabd click dreapta pe el sa se transforme in dirt  pt ati putea infrumuseta insula!

3. Ce beneficii va aduce?:Eu cred ca va aduce multi jucatori de skyblock pe server 

4. Sectiunea pe care se va implementa:SKYBLOCK CLASSIC 

5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:NU

6. Alte comentarii:Eu cred ca este foarte greu sa susti un server dar si sa creezi sectiuni noi pe el, asa ca eu sper chiar daca propunerea mea nu va fi acceptata(AM O PRESIMTIRE CA NU)macar niste idea din ce am spus sa fie implementate pe server si va multumesc pentru ca ati folosit acest timp pentru ami citi cerea! Va pwp btw nu as vrea sa fie p2w

download.jpg

Editat de IORDACHE DIMITRIE

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:contra: nu ar mai fi atat de interesant fara comenzile respective, nu cred ca e ok sa ne intoarcem in 2014 sa cumparam de pe sign-uri si chestii, asa putem sa mai cumparam de la playeri [/ah] din shop direct fara sa ne ducem de pe insula, si ca veni vorba de p2w, asta este la alegerea ta, daca vrei sa donezi ai comenzi in plus, kit uri, daca te tii mult de joc poti sa intreci orice donator.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sugestia dumneavoastră a fost respinsă și nu va fi pusă în aplicare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
  • Creează nou...