Sari la conținut
×
×
  • Creează nou...

Postări Recomandate

1) Nickname-ul tau: ionkas

2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: ZzFlaviuszZ

3) Motivul pentru care ai fost banat: hack

4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):

5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Eram la prison warp pvp si veam sabie cu sh 8 si inca o carte din aia op pe ea plus armor legend pe mine si eram doi playeri pe el si dupa ce moare zice ca am dat ciudat dar el primea de la doi odata lovituri si din spate si din fata.. si dupa el scria de ban ceva in chat si eu pana mi-am dat seama sa citesc si sa raspund el deja imi daduse deja !

6) Comentarii adiționale: Daca stau aproape toata ziua pe server si joc si acum sa iau asa ban de la un pvp care era foarte posibil sa moara ca eram doi pe el si destul puternci. Daca nu mi se da unban cred ca parasesc serverul nu e corect asa !  ( Pentru aceasta ,,cerere" mi-am facut si cont pe forum si cont de discord ) chiar vreau sa joc in continuare fara nicio problema si fara sa astept 14 zile.1263717255_Capturecran(66).thumb.png.657ed3fc8de41312d5731ea64a10f4ee.png

 

Captură ecran (67).png

Editat de Ion zZ
Nu se vedea tot chatul.
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut, imi pare rau dar nu am observat ca bandicam-ul nu mai filma nu am observat ca au trecut 10 minute.Asta e singura dovada si sunt constient ca o sa fiu penalalizat!

20210114_095513.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.