Sari la conținut
×
×
  • Creează nou...

Aplicație Helper - [FACTIONS]


Postări Recomandate

1. Cum te numești?: Ma numesc  Alexandru

 

2. Nume în joc (nickname): TheLegendBeta

 

3. Vârstă: Am 16 ani 

 

4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Aron#9971

 

5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot aduce un plus de activitate și vigilență în cadrul Staff-ului deja existent, fiind un jucator activ si cu un conportament bun .


6. Enumeră 3 calități pe care le ai: În primul rând vreau să menționez că sunt un băiat respectuos, care merge pe premisa că 'Primești ceea ce oferi!', astfel indiferent de modul în care sunt tratat, prefer să nu recurg la un limbaj bun pentru jucatori care se uita . 

 

7. De ce să te alegem pe tine?: Consider că merit o șansă pentru ca sunt un om cu bun simnt si bun la suflet , si o sa aduc un chat fara caps limbaj  , fara  a se jigni intre ei

 

8. Care este rolul principal al unui Helper? Rolul principal al unui helper este de a asigura ordinea în rândul jucătorilor, prin diminuarea pe cât posibil a limbajului vulgar pe chat și a nerespectării regulilor serverului de către jucători. Aceștia având obligația de a-i sancționa pe cei care încalcă regulamentul.


9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):  Factions 


10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu, nu am întâmpinat asemenea neplăceri.


11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.Ro.

 

12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Mă numesc Alexandru am frumoasa varsta de 16 , sunt la liceul Tehnic Gheorge Bals in clasa a 10-A , Sunt o fire buna la suflet stiu sa respect pe cei care ma respecta , imi place pescuitul foarte mult asta e pasiunea mea de mic copil , si cand mai prind o ocazie de a merge la pescuit o fac , Asta sunt eu .pwp

 

13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): În primul rând jucătorul care a înjurat pe chat v-a primi /mute 15 minute pentru limbaj , iar cel care spama va primi de asemenea /mute 10 minute sau 15 sau chiar 12 ore în funcție de gravitate. Celui care mi-a dat mesaj că este un codat îi voi spune să îl reclame folosind /helpop. Iar celui din din urmă

 

14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Din moment ce este confidențial nu am voie să îl dezvălui, în consecință fie îi spun că nu dețin asemenea informații, fie îi spun că nu pot dezvălui aceste informații.

 

15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).  În postura de jucător tot ceea ce pot face este să strâng dovezi și să le trimit unui membru al Staff-ului care să rezolva, sau să îl reclam pe forum. În postura de Helper am obligația de a-i menționa că a greșit și că trebuie să se corecteze.


16. Comentarii adiționale: Înțeleg că majoritatea persoanelor nu ma vor ca Helper dar pe parcurs o sa vada ca sunt o fire buna la suflet si intelegator 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acest topic este destul de vechi. Te rugăm să iei în considerare că orice comment nou asupra acestui topic îl poate aduce la reînviere.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.