Sari la conținut
×
×
  • Creează nou...

[GLOBAL] - Propunere


Postări Recomandate

1. Nickname: zTheCobe_69

2. Propunerea ta: Eu propun sa revina inapoi toate comenzile de la donatori cum ar fi la supreme era ban /kit -uri mai op comenzi  , inteleg ca se poate abuza foarte usor  dar staff ul este degeaba?

3. Ce beneficii va aduce?: din punctul meu de vedere  multa lume se va reapuca de server mult mai multa lume va fi online vor fi mai putine probleme deoare ce donatori se vor putea ocupa si ei de  acele probleme

4. Sectiunea pe care se va implementa: ma gandeam la inceput sa fie pe survival dar ma ganedsc ca este mai bine global 

5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: -_-

6. Alte comentarii: o zi frumoasa!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pro , cred ca acesta propunere este una destul de promitatoare si are dreptate ce spune.
Spre exemmplu: eu am gradul de VIP iar inainte aveam acces la mai multe comenzi in folosul comunitatii dar acum ne-ati furat paine de la gura.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:pro: Sa aibe acces si la kit ~supreme, daca se abuzeaza de ban gen ban pe motiv copil prost sa se dea direct 3/3 nu 1/3 si ceva puncte. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Gradele de donator au ogramada comenzi in comparatie cu, spre exemplu, wipe-ul de primavara trecuta. Aveti acces la comenzi administrative (mute/ban/etc), deci motivul "vor fi mai putine probleme deoare ce donatori se vor putea ocupa si ei" pe care l-ai specificat deja se aplica si acum si dintre toti donatorii, sa zic ca maxim 20%  se ocupa de chat pentru ca doresc sa ajute. Kit-urile se pot modifica, aici nu tine de niciun plus la grade, ci doar de economia sectiunilor si preferintele jucatorilor. Pe scurt, nu vad ce comenzi ati mai putea primi, cu siguranta nu aveti nevoie de /god sau /vanish ca jucatori, sunt niste comenzi strict pentru staff si daca s-ar adauga iar la donatori, singurul plus pe care l-ar aduce pentru unii donatori e ca pot abuza mai usor :)), eventual un donator isi uita /god activat la pvp si cineva ii face reclamatie si mai ia si donatorul warn. In legatura cu " inteleg ca se poate abuza foarte usor  dar staff ul este degeaba?", sa spunem ca e 1 singur membru staff pe server si un donator cu acces la ban se gaseste sa baneze, incepand cu acel staff. Dupa ce a banat singurul staff de pe server, pana se anunta ca acel donator abuzeaza poate bana si o sectiune intreaga. Desi abuzurile de genul se pot rezolva rapid, ce ar crede un jucator despre server? Ca nu se ia nimic in serios, ca donatorii au putere prea mare si astfel acel jucator pleaca de pe server cu gandul ca server-ul e p2w si ca n-are rost sa joace. La momentul actual gradele au destule accese si nu va trebuie mai multe, ce vad ca propuneti majoritatea e sa fie kit-uri mai OP, lucru care se poate rezolva si evident ca itemele din kit-uri difera pe fiecare sectiune in parte si propunerea asta o sa fie luata in considerare. Per total, :respins:.

Editat de CallMeDarno
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.