Sari la conținut

Aplicație Helper - [Factions si SkyPvP]


Postări Recomandate

1. Cum te numești?:Ma numesc Cristi.

2. Nume în joc (nickname): numele meu din joc este ''RupHack''

3. Vârstă: am varsta de 15 ani.

4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): discord-ul meu personal este : CristiKe#7349

5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Eu, in echipa staff-ului pot sa aduc un membru devotat, un membru Staff care stie toate sanctiunile ... Acea persoana care gandeste de 10 ori si odata  sanctioneaza. Pot sa aduc mai multa atentie asupra jucatorilor de pe server.
6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Generos , serios ,  ascultator.

7. De ce să te alegem pe tine?: Doresc sa ma alegeti pe mine deoarece sunt  sunt activ (dupa parerea mea) , ajut jucatorii . Si doresc sa ma alegeti pe mine deoarece ma gandesc de 10 ori inainte sa aplic  o sanctiune. Si cel mai important.... Am respect fata de ceilalti.

8. Care este rolul principal al unui Helper? Rolul principal al unui Helper este sa aiba grija de chat si de membrii noi.
9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):Doresc sa primesc grad-ul pe sectiunea Factions si SkyPvP
10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:  Nu, nu am intampinat nici o problema cu un staff.
11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.Ro.

12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Cristi, am varsta de 15 ani. Sunt un baiat obisnuit din Republica Moldova. Mai exact dintr-un sat micut numit ''Soroca'' , sunt o persoana inteleapa. Sunt acea persoana cu care poti sa discuti tot ce-ti convine si tot ce nu-ti convine. Imi place  sa ofer dreptate oamenilor, Chiar si daca am gresit eu.  Imi place sa ma ocup    Gaming-ul.  Si in timpul liber ma joc Fotball  sau dorm.

13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Prima oara o sa-i acordez mute jucator-ului care  spameaza pe chat ( Durata 10/15 sau chiar si 12 ore depinde de ce fel de spam a facut jucatorul). Apoi o sa ma ocup de  jucatorul care injura  pe chat (Daca injura un membru staff primeste mute 30m si daca injura pur si simplu mute 15 minute) . Apoi  o sa chem un Operator sa se ocupe de bug.

14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Nu sunt o persoana mincinoasa, asa ca o sa-i spun ca nu se poate sa ajunga asa informatii in    mana unui Jucator.

15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).
16. Comentarii adiționale:in postura de Jucator   as discuta frumos cu el      sa-l fac sa-si intelega greseala, daca nu o sa-si  intelega greseala atunci o sa vorbesc cu un membru staff mai mare. In postura de Helper i-as da unmute jucator-ului (Daca am acces) , daca nu am acces  chem un alt membru staff mai mare care are acces la unmute , si dupa aceasta il sanctionez eu pe jucator cumsecade. Dupa ce o  sa se intample astea o sa vorbesc cu  acel Membru Staff care a acordat gresit  sanctinea  ca ceea ce-a facut n-a fost corect, si o sa-l sfatuiesc sa mai citeasca regulamentul, deoarece pot avea loc schimbari.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu am stiut ca n-am voie sa cer sa te uiti peste cererile de helper, am zis sa te uiti peste toate, nu la cererea mea in particular... Si deja sa  dat contra pentru acest motiv.. este complet absurd.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mulțumim pentru cererea facută. Din pacate nu îndepliniți condițiile impuse de către echipa administrativă, prin urmare, cererea dumneavoastră a fost respinsă!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nou...