Sari la conținut

Marius Croitoru, la un meci distanță de o întâlnire istorică cu Jose Mourinho: "Ne-am pregătit și pentru penalty-uri"


Postări Recomandate

1. Titlul știrii: Marius Croitoru, la un meci distanță de o întâlnire istorică cu Jose Mourinho: "Ne-am pregătit și pentru penalty-uri"
2. Conținutul acesteia: Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, a susținut o conferință de presă înaintea partidei din turul II preliminar UEFA Europa League, cu Shkendija. Dacă va trece de macedonieni, Botoșaniul va întâlni în runda următoare, cel mai probabil, formația lui Jose Mourinho, Tottenham Hotspur."Suntem în fața unui moment istoric pentru echipa noastră și jucătorii se vor ridica la acest nivel. Ne dorim ca la ora jocului să fim în cea mai bună formă, în primul rând mental, că fizic nu avem niciun fel de problemă. Nu aș vrea să repetăm ceea ce s-a întâmplat la Dinamo și sunt ferm convins că dacă nu facem acest lucru avem șanse mari să ne calificăm. Nu ne dezavantajează statutul de favoriţi, numai că trebuie să fim realişti, suntem favoriţi numai din simplu fapt că noi suntem din România, iar ei din Macedonia. Dacă punem în balanţă ceea ce au realizat ei în ultimii ani din punct de vedere al performanţelor, campioni în ultimii trei ani sau patru ani, din 2013 nu au căzut de pe podium, în ultimii ani sunt o prezenţă constată în cupele europene, noi nu putem să ne lăudăm cu astfel de performanţe.

3. Sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/europa-league/marius-croitoru-la-un-meci-distanta-de-o-intalnire-istorica-cu-jose-mourinho-ne-am-pregatit-si-pentru-penalty-uri-909136

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nou...