Sari la conținut

Prima reacție a Simonei Halep după ce a trecut de Paolini la Roma: "Nu prea țin cont de astfel de lucruri"


Postări Recomandate

1. Titlul știrii: Prima reacție a Simonei Halep după ce a trecut de Paolini la Roma: "Nu prea țin cont de astfel de lucruri"
2. Conținutul acesteia: La primul meci jucat după exact o lună, Simona Halep (2 WTA) s-a calificat la pas în turul 3 la Roma. A învins-o pe Jasmine Paolini (locul 99 WTA), scor 6-3, 6-4, iar la final a caracterizat meciul, având în vedere că a trecut printr-o pauză destul de mare de activitate."N-a fost un meci ușor, fiind primul la acest turneu, e greu să fiu concentrată, așa că am fost un pic încordată, mingea parcă nu pleca din racheta mea, dar a fost totuși bine că am reușit să termin în două seturi și să câștig. Este o jucătoare cu un joc destul de solid, lovitura de forehand a fost destul de solidă, dar a mai și greșit destul de multicel față de rever, dar per total, a fost un meci bun și mă bucur că sunt în următorul tur", a spus Simona Halep în exclusivitate pentru Digi Sport.
3. Sursa: https://www.digisport.ro/tenis/prima-reactie-a-simonei-halep-dupa-ce-a-trecut-de-paolini-la-roma-nu-prea-tin-cont-de-astfel-de-lucruri-909198

  • Îmi place 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nou...