Sari la conținut

[INFORMAȚII] Temă nouă


Postări Recomandate

Salutare,

După cum bine vedeți, o nouă temă a fost pusă pe circuitul actual, dorim să știm și părerea voastră despre temă, culorile acesteia și cum ați vrea să o îmbunătățim.

Menționez faptul că tema încă se află în stadiul de BETA, pot exista probleme ce se vor rezolva cât mai curând posibil dacă le raportați.

Platforma a fost adusă la versiunea 4.5, cea mai nouă versiune oferită de echipa IPS, ăsta este și motivul pentru care am și pus în mentenanță forumul timp de câteva ore bune, pentru a beneficia de cele mai noi feateuri.

Tema a fost schimbată și modificată pentru că cea veche nu era compatibilă cu versiunea nouă, și cum nu doream să mai ținem forumul închis pentru alte câteva ore adiționale, deja puneam bețe în roate pentru serverele comunitare dar și pe cel oficial.

Se vor adăuga mai multe modificări temei actuale, culorile se vor schimba și așa mai departe, tema se află în beta pentru a vedea cum reacționează la un număr mare de persoane ce o folosesc, cum o putem îmbunătății și așa mai departe.

 

 

Nu există un model specific, fiți cât mai liberi, liberi ca pasărea cerului!

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Dav!d fixat și recomandat this topic
  • Dav!d de-recomandat., recomandat, închis, deschis, nefixat și de-recomandat. this topic
  • Dav!d a închis acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nou...