Sari la conținut
  • Înregistrare
MoonLight_2

Aplicație Helper - [ RolePlay , Creative , Survival ]

Postări Recomandate

1. Cum te numești?: Lumea ma strica Denis iar numele complet este Binselean Denis Ionut .

2. Nume în joc (nickname): MoonLight_2 .

3. Vârstă: 14 ani si 8 luni .

4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): numele de pe discordul meu este LunarWatcher , iar id-ul meu este 7538 .

5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru activ si capabil de a duce acest "job" la sfarsit .
6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Destept , agil , social .

7. De ce să te alegem pe tine?: Asta decideti , dar eu cred ca ar merita sa "va dati putin increderea" si sa ma alegeti . Pot sa fiu de mare ajutor fiind activ destul de mult . 2h/zi min , numai daca am probleme etc nu intru .

8. Care este rolul principal al unui Helper?: Rolul oricarui Helper , este de a avea grija de chat , sa fie sigur ca toti jucatori de pe acea sectiune sunt prietenosi uni cu alti , sa opreasca jucatori care vor sa "triseze" (hackeri) , mai pe scurt sa mantina egalitatea si pacea intre alti jucatori cat mai posibil .
9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3): Roleplay , Creative si Survival
10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: inca nu , dar nu sa ma pot intelege cu toti , dar am sa incerc in a fi prieten cu toti
11. Ai citit regulamentul?: Clar si foarte atent , toate cele 3 regulamente

12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Sunt un om simplu care sta intr-un oras micut , multe despre mine nu se prea stiu , dar se vor afla . Ma numesc Denis am varsa actuala de 14 ani si 8 luni , sunt inalt (1,82) , invat destul de bine la scoala , nu am numai 10 dar nici 5 sau chiar sub 5 . Cam atat cred eu ca va fi descrierea mea , multumesc ca ati citit-o

13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): la inceput o sa trag o gura de aer si am sa incerc sa le rezolv , as incepe prima ora cu persoana care injura , comanda /mute numele 20 min Limbaj vulgar , iar daca era adresata 1h mute , dupa as da mute la persoana care face-a spam /mute nume 20 min spam , sau mute 1 d (daca a facut 9 randuri in sus) sau mute 15 min daca era avoid, dupa m-as reintoarce la persoana care zicea ca este un "codat" , daca este langa mine voi incepe o filmare care sa arate ca are hack , daca nu este langa mine il voi cauta pana dau de el , dupa ce am facut filmarea voi chema un grad mai mare care are acces la /tempban sau /ban pentru acel "codat" , iar dupa as cauta acel bug , il filmez sau fac poze (depinde de situatie) .

14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Acest lucru este interzis deoarece nu il priveste pe el acele lucrui care apartin serverului

15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). ca un oricare jucator as face niste poze / filmari ca sa pot raporta acel membru pentru ca nu mi se pare corect ca cineva sa fie pedepsit pentru nimic . Ca helper ... nu as putea face multe doar decat sa ii zic ca nu este bine ce face in privat , iar daca nu isi va da seama ca nu este corect ce face , va trebui sa aduc niste dovezi si sa fac reclamatie , pentru ca orice grad trebuie sa stii ce este bine si ce este rau , iar coruptia nu este permisa nicaieri , nici macar intr-un joc virtual.
16. Comentarii adiționale: Multumesc ca mi-ati citit aceasta cerere , si sper ca voi fi acceptat . Atat am avut de zi , o noapte/zi buna !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:contra:

Nu indeplinesti cerintele. (posturi, reclamatii, activitate etc)

Survival roleplay

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

-Nu indeplinesti conditiile 

-Activitatea este foarte proasta

-Nu ajuti jucatorii

-Ba chiar te-am vazut cum faceai prostii pe chat si iti luat mute

-Regulament necitit

 

De la mine ai :contra:, te astept cu cerere cand vei fii.pregatit!

(Creative, RolePlay!)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

                                            Pe langa faptul ca nu ai posturi si reclamatii necesare, nu ajuti jucatorii cam deloc. Te vad cateodata pe server, insa nu esti activ pe chat.

                                                                                             Votul meu este :contra:(ROLEPLAY)

                                                                       

Editat de CallMeDarno

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:contra:

Survival:

1. Nu ai 50 posturi

2. Nu ai 10 reclamatii

3. Nu imi place cum ai forumulat cererea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Topic închis.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...