Sari la conținut

Postări Recomandate

1. Prenumele: Dragos Stefan
2. Vârsta actuală: 17 ani 
3. Experiența în domeniu, cât și în moderare: Sunt Web Developer am facut multe comunitati cu phpbb , ips , ipb ,  mybb etc. plus ca am mai fost pe multe comunitat moderator.
4. O descriere despre dumneavoastră:Un baiat simplu care iubeste fileme de actiune , ca pasiune imi place Web Developing creez magazine online , comunitati , firme de hosting , am propria mea firma , firma este pe numele celui lalt asociat pentru ca are peste 18 ani , in general imi place sa fac mma .

 

• De ce dorești să te alături echipei noastre?: Deoarece ma regasesc pe comunitatea voastra imi aduce aminte de vechile  comunitati care au fost foarte frumoasa si respectate , acum voi sunteti una din ele si imi place foarte multe stafful deoarece se poate observa ca sunt oameni maturi si care te pot intelege.

• Dacă ar exista posibilitatea ca tu să faci o schimbare în această comunitate, care ar fi aceea?: Sincer sa fiu nu as face nici una poate as adauga un shop pe forum in care sa gasesc grade care le pot cumpara ex : silver , gold etc si sa se cumpere cu puncte de activiate.

• Ce te-a atras la comunitatea noastră?: Maturitate staffului si toti acesti oameni minunati care fac parte din comunitate

• Ești capabil să lucrezi într-o echipă formată dintr-un număr impresionant de persoane?: Da am mai lucrat cu peste 26 de oameni asa ca sunt pregatit

• Care sunt calitățile tale? Noi punem mare accent pe seriozitate, sinceritate și pe devotament. Sunt un om sincer , spun omului pe fata daca am vro problema , sunt foarte bun sub presiune , sunt foarte perseverent deci fac unu lucru de 1000 de ori pana imi iese , si sincer pot intelege ori ce om si pot discuta cu iei fara sa tiu cont de varsta , stiu sa ma adaptez

• Care este părerea ta despre staff-ul nostru actual? : Sunt nu mai oameni minunati , aveti tot respectul meu .

Editat de Dragos_YTB
  • Îmi place 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cerere formulata bine dar activitate 0, revino cand o sa ai minimul de posturi recomandate la sectiunile despre jocuri sau diverse si atunci ai sanse mari sa fii acceptat, pana atunci ai un :contra:de la mine. Multa bafta si sper sa revii cu o cerere.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar cererea este bine formulata, chit ca mai sunt mici greseli gramaticale, insa nu indeplinesti toate conditiile necesare.

Incearca sa fii mai activ, si astept cu mare placere inca o cerere ca sa aflu mai multe despre ideile tale.

 

Respins.

Locked.

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • andykn a închis acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nou...