Sari la conținut

Postări Recomandate

Nu cred ca ai cum dupa acele cazaturi de "avatare" si primul banner cu "romanian crew" sa iti vina brusc inspiratia si sa faci alte bannere mult mai bine executate.

Te astept cu psd/screenshot de la psd-ul bannerelor cu "AJ", "K2S" si acel semn chinezesc in privat ca sa ma conving eu de un lucru.

Si daca tot esti "MasterHD" ce era asa greu sa modifici numele :?

 

Editat de harm de moor
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Postat (editat)

Eu stiu, si constentizez faptul ca aceste lucrari is facute numai si doar de mine, totodata as dori sa marturisesc ca acele bannere sunt o parte din albumul meu de gfx(nu realizate in prezent) sunt care au si 1 an de vechime. Tot ce am vrut sa demostrez is exemple de lucrari pe care pot realiza. Despre psd-ul bannerelor, cum bine am marturisit mai devreme nu le am, deoarece majoritatea bannerelor is facute cu timp in urma. Da, Is constient de regulament:   3. Lucrările postate la punctele 6-7 trebuie sa fie facute recent (maxim 1 lună vechime). Si is constient ca nu am respectat regulamentul in punctul 6 find ca bannerul are mai mult de o luna de vechime. Dar oricum consider ca acele bannere le pot realiza din nou fara nicio problema. (Am sa editez si am sa pun unul recent).

Si daca tot esti "MasterHD" ce era asa greu sa modifici numele :? Deoarece eu cred ca nu am obligatia sa demostrez la nimeni ca eu is MasterHD, cum am spus, stiu ca bannerele is facute de mine,si cu asta e suficient. Am vrut sa fiu realist si sa ma bazez pe incredere, eu n-am nicio problema sa modific numele, daca l-as schimba sau nu, e irelevant, pentru ca in caz de ar fi vorba de vrun furt sau minciuna, in primul rand pe restul lucrarilor s-ar vedea acest fapt, iar in al doilea rand, m-as mintii pe mine insumi, si nu-mi sta in fire. Pentru orice eventualitate iti trmiti  screenuri: 1. https://gyazo.com/50ad06e004b3997d60b3b438c4d68ca1  2. https://gyazo.com/ae58307229b15e41788b077c5c1334cb 3. https://gyazo.com/2e1577397acad1a22cb02ce7cf1fa4de 

Am si un canal de youtube unde mai urc vrun speed art: https://gyazo.com/6112166c852b4b60d169cdb514aa8120  (Nu pretind sa-mi fac nici un fel de reclama, doar sa demostrez ca is ''MasterHD'').

 

 Nu ai cum sa nu fii in stare sa muti niste efecte de pe banner pe un amarat de avatar:  Eu am crezut ca lucrarea cu fata se poate considera tot un fel de avatar, si se vede clar ca n-am probleme la realizarea astfelor de lucrari. 

 

Tot ce am spus mai inainte nu am spus-o cu parere de rau, din contra doar dau raspunsul la intrebari. 

PD: Vin dintr-o comunitate de Agar.io si din acest motiv dimensiunele de la bannere is respectivele.

Editat de Narxxxis69
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa nu mai incerci sa zici "ma mint pe mine insumi" ca nu o sa te creada nimeni de pe o comunitate pe care nu ai mai fost.

Din ce am vazut si pe canalul tau, pari sa lucrezi in acelasi stil. Te rog sa accepti cererea pe discord, ca sa te mai intreb cate ceva.

  • Îmi place 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • hvrm a închis acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nou...