Copyright Disclaimer - Despre lucrările prezente pe acest site - Anunțuri și informații - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sign In

Autentificare  • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


  • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
hex

Copyright Disclaimer - Despre lucrările prezente pe acest site

Postări Recomandate

AID27p3.png

Majoritatea lucrărilor grafice (imagini, iconițe, videoclipuri și alte elemente multimedia) aparțin în totalitate comunității Hawks-România.

Mai jos, vor fi menționați autorii lucrărilor asupra cărora nu ne asumăm niciun drept:

 

1. Iconițele de la subforum-uri (în afară de cele de la subforum-ul "Servere") au fost create de Freepik, și publicate pe site-ul FlatIcon.com (licență gratuită).

2. Iconița Webp.net-resizeimage.png.899ee53a5d2925c aparține companiei Mojang AB (EULA), și nu avem nicio legătură cu aceștia.

3. Iconița Webp.net-resizeimage.jpg.e9a4c554500f72a aparține echipei sa-mp.com (licență), și din nou, nu avem nicio legătură cu aceștia.

4. Același lucru și pentru logo-ul 213839392_Webp.net-resizeimage(1).jpg.12, preluat de pe site-ul acesta.

5. Logo-ul 439493690_Webp.net-resizeimage(9).png.60 a fost preluat de aici. Nu avem nicio afiliere cu Discord.

6. Iconița 2031033511_Webp.net-resizeimage(12).png. a fost preluată de aici.

7. Tema forumului a fost creată de Lis Koduje, și modificată/tradusă în limba română de către membrii administrației Hawks-România.

 

Important: Lucrările care aparțin comunității noastre sunt protejate prin Legea dreptului de autor L8/1996, și pot fi utilizate în mod liber numai pe acest forum. Utilizarea exclusivă a textelor, modelelor, imaginilor, și altor fișiere multimedia care sunt încărcate pe acest site, fără înștiințarea noastră, se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

RO: În caz că sunteți autorii vreunei lucrări prezente pe forum (atât în postările realizate de utilizatori, cât și pe pagina principală), și nu doriți ca aceasta să fie afișată în continuare, vă rugăm să trimiteți un mesaj privat unuia dintre administratorii noștri, iar noi o vom elimina în cel mai scurt timp.

EN: If you own copyright over an artwork present on this forum, and you don't want it to be shown further, please send a private message to one of our administrators, and we'll take action in a few moments.

Editat de tonny.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...