Sari la conținut
andykn

[Informatii] Gradele de pe Forum

Postări Recomandate

Q11t24K.png

Despre gradele de pe Forum

Pentru fiecare grad trebuie sa indepliniti anumite conditii. Unele grade le puteti primi usor, altele nu prea.

In acest topic veti primi toate informatiile despre cum puteti obtine acel grad, cine il poate avea si ce trebuie sa faceti pentru acel grad.

 

Gradul Premium

Acest grad este dedicat persoanelor care au donat strict pentru acest grad. Mai multe informatii aveti aici (click).

De asemenea, acest grad il primesc persoanele care au ajuns minim la gradul de Moderator Global si au primit remove sau s-au retras.

Toate beneficiile gradului le aveti  aici (click).

 

Gradul V.I.P.

Acest grad este destinat persoanelor care au contribuit foarte mult la aceasta comunitate si care au avut minim gradul de Manager.

Acest grad are aceleasi beneficii pe care le are gradul de Premium.

De asemenea, persoanele care au acest grad pot reveni oricand pe forum cu aprobarea unui membru din administratie.

 

Gradul Moderator Server

Acest grad este acordat operatorilor/managerilor/ownerilor de pe un server din comunitate pentru a se ocupa strict de sectiunea serverului unde au grad. Pentru a obtine acest grad, owner-ul serverului respectiv trebuie sa contacteze un membru din administratia forum-ului.

Acest grad poate modera la categoria serverelor comunitatii si are acces la o categorie speciala "Minecraft-Romania.Ro # Staff" si la un channel special pe conferinta staff de pe discord.

 

Gradul GFX Helper

Toata lumea poate aplica pentru acest grad printr-o cerere daca credeti ca indepliniti conditiile. Acest grad se ocupa strict de categoria Design. In comparatie cu celelalte grade, toti membrii acestui grad sunt coordonati de un GFX Lider. Acest lider designer este ales de catre administratie si are putere absoluta asupra designerilor.

 

Gradul Helper

Pentru acest grad puteti face o cerere oricand doar daca respectati conditiile. Acest grad are atributia de a raspunde la problemele utilizatorilor si de a posta tutoriale la categoria "Support". Acest grad poate modera doar la acea categorie!

Daca cererea dumnevoastra este acceptata, veti fi supusi la un test pentru a fi siguri ca meritati acest grad.

 

Gradul Moderator

Pentru a obtine acest grad trebuie sa aveti mai intai gradul de Helper si sa treceti testul de upgrade. Acest grad poate modera la categoriile Diverse si Support si are ca atributii reclamarea utilizatorilor care incalca regulamentul si ingrijirea forum-ului (inchiderea topicurilor, actualizarea listelor, s.a.m.d.)

 

Gradul Moderator Global

Pentru a obtine acest grad trebuie sa treceti prin gradele Helper si Moderator si de testul de upgrade. Cum reiese si din nume, acest grad poate modera global si se ocupa in special cu sanctionarea utilizatorilor care incalca regulamentul. Moderatorii Globali nu au voie sa acorde avertismente persoanelor care au grad pe forum (exceptie Premium si V.I.P.).

De asemenea, si acestia se pot ocupa de restul problemelor minore precum crearea unui tutorial la sectiunea (Asistenta Forum) sau actualizarea listelor sau inchiderea/mutarea la cos topicurilor care nu respecta anumite cerinte si/sau sunt facute in bataie de joc.

 

Gradul Manager Asistent

Acest grad este unul nou adaugat si intr-un fel special, deoarece Moderatorii Globali care au trecut cu succes de testul de upgrade au sansa de a le demonstra tuturor ca merita sa primeasca upgrade la gradul de Manager. Membrii acestui grad sunt supusi unei perioade de teste si se ocupa cu diverse indatoriri acordate de manageri sau administratori. Acestia nu pot lua decizii singuri ci au nevoie de aprobarea unui superior. De asemenea, au acces limitat in ACP pentru a nu exista probleme sau abuzuri.

Gradele de Manager si Administrator sunt cele mai inalte si se ocupa de problemele grave intalnite pe forum, dar si de organizarea si administrarea staff-ului. Pentru a ajunge la aceste grade trebuie sa treceti prin gradele mentionate mai sus.

 

Acestea au fost informatiile despre gradele de pe forum. Sper ca v-am lamurit si raspuns la cateva din intrebarile pe care le aveati.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...