Sari la conținut
Caută în
  • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare  • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


  • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

whoiscox

[Informații] Gradele de pe Forum.

Postări Recomandate

T
O
P
I
C

S
T
A
R
T
E
R

DESPRE GRADELE COMUNITĂȚII NOASTRE:
 

xC0KtWv2.pngx
 Acest grad este acordat persoanelor din administrația unui server din comunitate pentru a se ocupa strict de secțiunea serverului unde au grad. Pentru a obține acest grad, administratorul serverului respectiv trebuie să contacteze un membru din administrația forumului.
xTODajZp.png iQNcIZe.pngx

Acesta este gradul pe care donatorii comunității noastre îl primesc în momentul în care aleg să îl cumpere de pe shop sau să doneze pentru acesta (Premium), pe lângă ei, persoanele care și-au făcut remarcată prezența în comunitate îl pot obține (VIP), bineînțeles, dacă au lăsat în urmă o impresie bună, nu una negativă.
xAK6UnXe.pngx
Acesta este gradul pe care persoanele din echipa noastră îl primesc în momentul în care aleg să ne părăsească, nu orice persoană îl primește, doar cei care au deținut gradele de manager și administrator până în momentul retragerii din staff sau din comunitate.
xSqEf7oK.pngx
Acest grad îl primesc persoanele care depun o cerere pe forum, cei care dețin acest grad au obligația de a se ocupa de întreaga categorie DESIGN, mai puțin partea cu moderatorul, pentru asta există liderul echipei.

x1AOIlbd.pngx

Acesta este gradul cu care poți modera aproximativ întreg forumul, persoanele care îl dețin au obligația să aibă grijă de categoriile forumului, mai puțin cea a serverelor afiliate din comunitate, mutând mesaje și topicuri, închizând topicuri și raportând utilizatorii care comit greșeli.

xHYN5WAl.pngx

Acesta este gradul cu cea mai mare responsabilitate, având accesul de a avertiza utilizatorii forumului și de a îi interzice, au obligația de a se ocupa în totalitate de categoria IMPORTANT de pe forum.

xKTIxoth.pngx

Acesta este un grad cu o importanță foarte mare în comunitatea noastră, nu oricine reușește să ajungă să aibă această funcție deoarece cerințele noastre sunt foarte mari, pe lângă experiența pe care o cerem, dorim și o seriozitate imensă din partea acestora, plus un devotament imens pentru comunitate.

xUGQ7czU.pngx

Acesta este gradul pe care îl primesc doar persoanele de încredere ale comunității care doresc să ofere o mână de ajutor administrației pe partea tehnică a forumului pentru viitoarele modificări sau probleme întâmpinate.

xUqihICk.pngx

Acesta este gradul pe care persoanele care au clădit comunitatea încă de la bun început îl primesc, având cea mai mare importanță și responsabilitate din comunitate, răspunde de absolut tot, de la simple cereri până la viitoare update-uri și modificări ale forumului.

  • Îmi place 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
  • Creează nou...