Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
andreiusq

Regulament de Factiune - Forum

Postări Recomandate

1. Plagierea

Ce reprezinta plagierea?: A-și însuși, a copia total sau parțial ideile, operele etc. cuiva, prezentându-le drept creații personale; a comite un furt literar, artistic sau științific. A-și însuși idei din scrierile altora păstrand forma lor originală și prezentandu-le drept creații personale; a publica, sub semnătură proprie, părți din opera altuia. A lua, a fura ideile, expresiile, invențiile cuiva și a le prezenta drept creații proprii; a publica pe numele său fragmente din lucrarea altuia.

Absolut tot ce se va afla in topic-ul factiunii trebuie sa va apartina. In cazul in care imaginile/informatiile nu sunt scrise din inspiratia dvs. si v-ati inspirat (a nu se confunda cu plagiat) de pe site-uri oficiale, trebuie sa oferiti credite pentru tot ce ati imprumutat. Daca nu aveti acordul autorului de a utiliza imaginea respectiva, este strict interzis sa o folositi. 

Exemple:

 • Sa copiati continutul altuia si sa schimbati doar cateva cuvinte pentru a parea ca va apartine.
 • Sa copiati un intreg rezumat/scenariu dintr-un film/sceneta pentru a il folosi drept prezentare.
 • Sa copiati informatii/imagini din alte topic-uri fara acordul autorului si/sau sa pretindeti ca va apartin.

Sanctiuni: Topic-ul inchis si avertisment pe forum.

2. Postari inutile

Postarea inutila, aberanta sau irelevanta efectuata in topic-ul unei factiuni este strict interzisa. Topic-ul factiunii reprezinta oglinda factiunii unde se vor posta doar imagini cu roleplay si alte actiuni ale factiunii respective. Va rugam sa va abtineti de la comentarii irelevante daca nu aveti nimic relevant de spus.

Exemple:

 • Citarea altor postari fara a adauga nimic relevant.
 • Imagini/postari menite sa denigreze.
 • ''Super tare'', ''mult succes'',etc..

Sanctiuni: Avertisment pe forum.

3. Curtoazia comuna

Nu va este permis sa jigniti, sa denigrati sau sa provocati o alta factiune sau membrii acestora. Regulamentul de forum se respecta indiferent de sectiune, asa ca nu va abateti de la regulile fundamentale. Nu deschideti topic-uri in bataie de joc sau doar pentru amuzament, echipa de moderatori nu se amuza la astfel de glume. Postarile ce sunt menite sa atace imaginea unei factiuni sunt de asemenea strict interzise, respectati-va reciproc.

Sanctiuni: Incepand de la avertisment pe forum si pana la interdictie permanenta pe forum in functie de gravitatea in cauza.

4. Respectati liderii

Membrii oricarei factiuni sunt obligati sa respecte deciziile luate de lideri asupra factiunilor respective, atata timp cat ele sunt total permise pe comunitate. Va rugam sa va abtineti de la comentarii pe acest subiect si sa nu ignorati ordinele acestora. Fiecare lider are propria raspundere asupra propriei factiuni, asa ca fiecare lider are dreptul sa decida ce se va posta in topic si in ce fel.

Sanctiuni: Avertisment pe forum.

5. Mentineti topic-ul activ

Va rugam sa mentineti topic-urile factiunilor active, prin diferite informatii sau imagini ce reprezinta activitatea factiunii pe server. Un topic ce va sta inactiv mai mult de o saptamana va fi inchis si arhivat. In cazul in care doriti sa dezarhivati topic-ul pe proprie raspundere, va asumati reluarea activitatii factiunii si aveti obligatia sa reveniti.

6. Alte aspecte

 • Transferul conducerii unei factiuni

Fiecare lider de factiune ajuns in acest stadiu, are obligatia de a trimite o scrisoare adresata catre Faction Management pentru a instiinta asupra acestui fapt. Specificati identitatea noului lider si motivul pentru care ati decurs la aceasta decizie. Acest fapt transmite titulatura in intregime noului lider in momentul confirmarii de catre Faction Management. 

 • Retragerea postarilor din topic-ul factiunii

Liderul fiecarei factiuni are dreptul sa trimita un raport privind o postare ce nu se doreste a fi vizibila pe topic catre echipa de moderatori. Postarea va fi stearsa la discretia acestora.

 • Inchiderea si/sau arhivarea topic-ului unei factiuni

In momentul in care liderul unei factiuni doreste inchiderea acesteia, are obligatia de a trimite o scrisoare adresata catre Faction Management pentru a instiinta asupra acestui fapt. Specificati motivul inchiderii factiunii si asteptati confirmarea din partea Faction Management. Topic-ul va primi eticheta de [L&A] si va fi mutat in arhiva.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

 • Navigare recentă   0 membri

  Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.