Facebook, YouTube și Twitter ar putea ajunge la ”sapă de lemn”: cele mai mari amenzi, adoptate - Noutăți - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Autentificare

Autentificare  • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


  • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Reize

Facebook, YouTube și Twitter ar putea ajunge la ”sapă de lemn”: cele mai mari amenzi, adoptate

Postări Recomandate

1) Numele articolului:  Facebook, YouTube și Twitter ar putea ajunge la ”sapă de lemn”: cele mai mari amenzi, adoptate
2) Link către articol: https://playtech.ro/2020/facebook-youtube-si-twitter-ar-putea-ajunge-la-sapa-de-lemn-cele-mai-mari-amenzi-adoptate/
3) Descrierea articolului: 

Într-o perioadă în care ți se ridică părul pe mână în fiecare zi de la conținutul pe care îl vezi în mediul online, autoritățile franceze speră să dea o lecție giganților din SUA printr-o serie de amenzi usturătoare.

Fără să te chinui prea mult, găsești online manifestări crunte de violență, nuditate, comportamente deviante și multe alte lucruri mai mult sau mai puțin ciudate. Pentru că nu au ce să caute acolo, conform celor de la Reuters, guvernul francez a găsit o soluție extremă și costisitoare la problemă. Este vorba de un sistem de amenzi care nu va rezona cu Facebook sau Twitter, de exemplu.

Ideea este că giganții din spatele rețelelor de socializare trebuie să fie de multe ori mai eficienți față de până acum, când vine vorba de ștergerea conținutului problematic. De acum înainte, au timp o singură oră pentru a răspunde unei sesizări. În cazul în care nu se supun legislației, administratorii Facebook și Twitter speră să primească doar un avertisment.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Locked

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...