40% dintre locuitorii acestei țări folosesc o aplicație în lupta cu COVID: cât de mult a ajutat? - Noutăți - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Autentificare

Autentificare  • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


  • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Reize

40% dintre locuitorii acestei țări folosesc o aplicație în lupta cu COVID: cât de mult a ajutat?

Postări Recomandate

1) Numele articolului:  40% dintre locuitorii acestei țări folosesc o aplicație în lupta cu COVID: cât de mult a ajutat?
2) Link către articol: https://playtech.ro/2020/aplicatie-monitorizare-raspandire-virus/
3) Descrierea articolului: 

O țară din Europa folosește o aplicație de monitorizare a răspândirii noului virus, iar oficialii spun acum cât de mult a ajutat acest lucru, de fapt.

În Islanda, 40% dintre locuitorii țării folosesc aplicația de monitorizare a răspândirii virusului. Vorbim, așadar, despre cea mai mare rată de penetrare din lume a unei astfel de aplicații. Aplicația se numește Rakning C-19 și a fost adoptată în Islanda în aprilie și a fost prezentată drept o modalitate bună de a monitoriza mai bine felul în care se transmite virusul în această țară. Urmărește datele GPS ale utilizatorilor pentru a compila o înregistrare a locurilor în care aceștia s-au dus. Acest lucru permite să analizeze dacă cei cu un diagnostic pozitiv răspândesc boala.

ADVERTISING

Această aplicație a ajuns să fie folosită de 38% dintre cei 364,000 de locuitori ai Islandei. Dar, în ciuda unei implementări timpurii și a unei utilizări pe scară largă, o figură principală din echipa care se ocupă de gestionarea situației legată de COVID-19 spune că impactul real al Rakning C-19 a fost mic, în comparație cu tehnicile de urmărire manuală precum apelurile telefonice.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Locked

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...