REGULAMENT • General


Postări Recomandate

  • Administrator

 REGULAMENTUL SERVERULUI PLAY.MINECRAFT-ROMANIA.RO •

În acest topic se află regulamentul general al serverului Play.Minecraft-România.Ro.
Acest regulament trebuie respectat atât de jucători, cât și de donatori și membrii staff.

Fiecare abatare de la regulament va fi sancționată.

  

REGULAMENT GLOBAL

1. Să faceți reclamă altor servere, fie că sunt din comunitatea noastră sau din alte comunități. Reclamă se va sancționa prin toate metodele posibile - chat, mesaj privat, cărți sau semne. Excepție de la această regulă fac serverele premium populare, precum Hypixel.
SANCȚIUNE: BAN-IP

2. Să faceți multi-account (mai mult de 10 conturi banate pe același IP).
SANCȚIUNE: BAN-IP

3. Să falsificați orice tip de dovadă - pentru reclamații, pentru chitanțele primite la donare pe STORE, etc..
SANCȚIUNE: BAN-IP

4. Să spargeți conturi ce detin un grad de Donator, respectiv de Staff.
SANCȚIUNE: BAN-IP + BLACKLIST 

5. Să creați și să distribuiți cărți modate, precum cele cu mesaje trigger ce conțin înjurături când apeși click dreapta pe carte sau care cauzează crash la joc. De asemenea, distribuirea itemelor care blochează intrarea pe secțiuni este sancționată la fel.

SANCȚIUNE: BAN

6. Să folosiți nickname-uri asemănătoare cu cele ale persoanelor din staff (ex: d1no14, din014, dyno14 etc.).
SANCȚIUNE: BAN

7. Să dezvăluiti identitatea unei persoane pe chat. Asta presupune să îi faceți public numele pe chat, intr-un mesaj privat, pe semne sau carti și chiar și pe serverele sectionale și cel principal de Discord, să îi faceți publică adresa, numele altor rude sau orice element legat de identitatea acestuia.
SANCȚIUNE: BAN

8. Să aveți un nume obscen sau toxic. De asemenea, dacă numele este prelungit (de la 9 caractere în sus) se va aplica aceeași sancțiune.
SANCȚIUNE: BAN

9. Să folosiți orice fel de hack/mod/cod/tool ce vă poate oferi avantaje necinstite față de alți jucători. Singurele moduri permise sunt optifine, better fps, precum și moduri de pvp precum LabyMod, 5zig, skull project și altele. Excepție de la această regulă o face X-RAY, care se sancționează cu BAN 3 ZILE.
SANCȚIUNE: BAN 14 ZILE 

10. Sa refuzati controlul - in cazul in care un membru al staff-ului va solicita un control pentru a verifica daca aveti hack sau nu si voi refuzati controlul, sunteti sanctionati.

SANCTIUNE:  BAN 14 ZILE

11. Să folosiți modul PRINTER (Schematica Mod).
SANCȚIUNE: BAN 7 ZILE 

12. Să vă folosiți de bug-uri pentru a vă favoriza jocul. Orice tip de bug care va oferă avantaje se va sancționa, iar sancțiunea pentru acestea poate varia în funcție de gravitatea bug-ului.  

SANCȚIUNE: BAN 5 ZILE 

13. Să faceți ban avoid, adică să intrați cu un alt cont imediat după ce ați primit ban. Excepție la această regulă o face sancționarea pentru
4 avertismente active, regula 11 nu se va mai aplica in acest scenariu.
SANCȚIUNE: BAN 1 ZI

14. Să faceți construcții obscene/pornografice.
SANCȚIUNE: BAN 12 ORE + CONSTRUCȚIE STEARSĂ


15. Sa faceti un event neautorizat de catre un operator (spre exemplu "Fac give-all la spawn" ) 

SANCȚIUNE: BAN 12 ORE

16. Să instigati ceilalți jucători la sancțiune (ex: Cine îl înjură pe Marcel primeste 10k).
SANCȚIUNE: BAN 12 ORE

17. Să vă folosiți de bug-ul cu ușă sau alte blocuri precum geam, care presupun lovirea unui jucător prin ușă sau geam spamându-le, precum si trecerea prin uși spamându-le. Acest bug se va sancționa de la 3 lovituri prin ușa/bloc. De asemenea, bug-ul cu săgeata care presupune lovirea unui jucător cu săgeți prin perete sau bug-ul cu blocuri, plasând blocuri "invizibile" pentru a urca pe ele. Toate bug-urile se vor sancționa la fel.
SANCȚIUNE: BAN 12 ORE

 

18. Să vă folosiți de bug-ul cu perla - trecerea prin blocuri spamând perle.
SANCȚIUNE: BAN 1 ZI

19. Să intrați cu 2+ conturi la event. În cazul în care aveți rude pe același IP, va trebui să anunțați operatorul sectional înainte de începerea evenimentului.
SANCȚIUNE: BAN 6 ORE

20. Să aduceți insulte asupra serverului, a comunitatii sau a personalului.
SANCȚIUNE: MUTE 1 ZI

21. Să promovați site-uri, canale de YouTube, servere de Discord ce nu au legătură cu serverul sau comunitatea noastră. De asemenea, sintaxe precum "Caut server", "Cine are server?" sau menționarea altor servere/comunități de Minecraft se încadrează în această regulă și se vor sancționa la fel.
SANCȚIUNE: MUTE 4 ORE

22. Să faceți afaceri în afara jocului (ex.:"Vând cont premium pentru Key GTA 5 pe Steam"; "Dau 1M pe Factions pentru un cont de Minecraft Premium!"). Singurele schimburi permise sunt cele care conțin pachete disponibile pe STORE.
SANCȚIUNE: MUTE 2 ORE

23. Să faceți glume jignitoare la adresa unui Jucător/Donator/Staff. Orice glumă prietenească se poate spune în privat - pe chat-urile publice, respectiv cel pentru donatori se va sancționa orice glumă cu interes jignitor la adresa oricărei persoane, indiferent de relația dintre persoană și cel jignit.
SANCȚIUNE: MUTE 30 MINUTE

SANCTIUNE: WARN (DONATOR CHAT)

24. Să jigniți, înjurați, să atacați sau să defavorizați o persoană în funcție de rasa sau religia acesteia, și să vă certați/provocați ceartă cu alți jucători pe chat-ul public. De asemenea, injurăturile chiar dacă sunt prescurtate sau cenzurate, tot veți fi sanctionați pentru că se subînțelege ceea ce voiați de fapt să spuneți.
SANCȚIUNE LIMBAJ: MUTE 15 MINUTE
SANCȚIUNE JIGNIRE: MUTE 30 MINUTE


25. Să aveți un caracter toxic în mesajele trimise. Se vor sancționa si prescurtările precum "L, ez, r3kt, etc".
SANCȚIUNE: MUTE 20 MINUTE

26. Să faceți spam pe chat-ul public, asta presupune trimiterea a unui mesaj identic sau aproape identic de peste 3 ori consecutiv. În cazul în care spamul este pe rânduri diferite, sancțiunea va fi MUTE 10 MINUTE pentru Spam Avoid.
SANCȚIUNE: MUTE 15 MINUTE

27. Să scrieți mai mult de 3 cuvinte cu CapsLock activat, chiar dacă nu sunt pe același rând. În cazul în care cuvintele sunt scrise cu CapsLock activat, dar pe rânduri diferite, sancțiunea va fi aceeași, dar pe motivul CapsLock Avoid.
SANCȚIUNE: MUTE 10 MINUTE

28. Să amenintati un Jucator sau Donator. Orice tip de amenintare se sanctioneaza, iar o exceptie de la aceasta regula este in cazul membrilor staff, unde se va sanctiona cu MUTE 15 MINUTE.  
SANCȚIUNE: MUTE 10 MINUTE

29. Să prelungiți cuvinte sau sintaxe pe chat-uri publice, /helpop sau /donorchat. (Ex.: saaaaaaaaalut; 777777777; 10918123496; ahahahahahahah). Prelungirea se va sanctiona de la 9 caractere in sus.
SANCȚIUNE: MUTE 10 MINUTE

30. Să folosiți un skin obscen. Sancțiunea se va aplica până skin-ul se va schimba, iar la 4 avertismente active contul se va bana timp de 1 ZI.
SANCȚIUNE: WARN

31. Să faceți off topic, spam, să folosti caps sau să înjurați pe /helpop. Jucătorii pot folosi acel chat doar pentru a adresa echipei noastre întrebări ce au legătură cu server-ul/jocul. De asemenea, acelasi lucru se aplica si pe /dc, chat-ul special pentru donatori.
SANCȚIUNE: WARN

32. Să raportați hackeri pe chat-ul public, raportearea acestora se face numai pe /helpop pentru ca echipa noastră să îi poată prinde mai ușor.
SANCȚIUNE: WARN
REGULAMENT SECȚIONAL

FACTIONS

Spoiler

1. Să faceți team la evenimentul Last Man Standing. Acesta este un event de tip Solo, orice tentativă de lucru în echipă se va sancționa.
SANCȚIUNE: BAN 7 ZILE

2. Să vă folosiți de bug-ul "Cage" la Spawn. Acesta presupune intrarea în regiunea Spawn-ului în combat pentru a bloca daunele primite și pentru a evita PvP-ul.
SANCȚIUNE: BAN 3 ZILE

3. Să spamati comenzile "/f create & /f disband". De asemenea, dacă numele facțiunii este obscen, facțiunea va primi disband.
SANCȚIUNE: BAN 12 ORE

4. Să jigniți o întreagă facțiune.
SANCȚIUNE: MUTE 1 ORA

5. Să spamați comanda "/f deinvite". Aceasta se va sancționa de la 5 folosiri.
SANCȚIUNE: WARN

 

6. Să vă folosiți de bug-ul "Shift". Acesta presupunestand pe într-un colț și pe o versiune de 1.12.X sau de 1.12.X+ pentru a bloca daunele primite și pentru a evita PvP-ul.
SANCȚIUNE: BAN 4 ZILE

 

7. Să faceți grief de orice tip (lavă/apă) asupra protecției spawn-ului sau asupra cartierelor pentru a va avantaja in datul raid urilor.
SANCȚIUNE: BAN 30 ZILE
SKYBLOCK
 

Spoiler

1. Să umpleți insula de copaci sau alte blocuri ce vă pot oferi foarte mult nivel. Pe lângă sancțiune, acestea vor fi șterse de către un operator.
SANCȚIUNE: JAIL 12 ORE

2. Să faceți trap jucătorilor, donatorilor sau staff-ului. Orice tip de trap este sancționabil.
SANCȚIUNE: JAIL 8 ORE

3. Să construiți ferme de cactus ce depășesc 2 Chunks. Pe lângă sancțiune, acestea vor fi șterse de către un operator.
SANCȚIUNE: JAIL 6 ORE

SURVIVAL CLASIC & ADVENTURE
 

Spoiler

1. Să faceți grief de orice tip (lavă/tnt/apă) asupra protecției spawn-ului sau asupra construcțiilor jucătorilor.
SANCȚIUNE: BAN 30 ZILE

2. Să omorâți endermites de la fermele de enderman ale jucătorilor fără confirmarea deținătorului.
SANCȚIUNE: BAN 1 ZI

3. Să faceți trap. Orice fel de trap este interzis, iar pe lăngă sancțiune, trap-ul va fi spart de către un operator. De asemenea, folosirea comenzii /tpahere pentru a aduce unul sau mai mulți jucători într-o capcană de unde nu pot ieși este considerat trap.
SANCȚIUNE: BAN 2 ZILE + TRAP SPART

4. Să dați sethome pe/lângă protecția cuiva fără acordul propietarului. De asemenea, este interzis să plasați o protecție lângă protecția altcuiva cu intenția de seta o casă în zona jucătorului doar pentru a-l omorî sau campa. Pe lângă sancțiune, casa va fi ștearsă de către un operator.
SANCȚIUNE: JAIL 12 ORE

5. Să folositi comanda /lock pentru a bloca uși, cufere, furnale etc. pe protecția cuiva fără acordul acestuia. 
SANCȚIUNE: JAIL 4 ORE + WARN

6. Să împingeți jucătorii cu undița în Spawn sau in safezone-ul de la Warp PvP în mod abuziv.
SANCȚIUNE: JAIL 2 ORE + WARN

7. Să folosiți un nume obscen pentru /team create.
SANCȚIUNE: WARN + DISBAND
SKYPVP
 

Spoiler

1.  Să farmați ucideri. Farmarea uciderilor este strict interzisă și presupune omorârea repetată a uneia sau mai multor persoane, acestea nefăcand combat real. Pe lângă sancțiune, veți fi descalificați din TOP de către un operator.
SANCȚIUNE: BAN 12 ORE

2.  Să faceți team de peste 3 persoane. Maximul de persoane într-o echipă este de 2 jucători.
SANCȚIUNE: JAIL 6 ORE

3. Să campați mai mult de 3-4 minute o zonă pentru a bloca accesul altor jucători.
SANCȚIUNE: BAN 6 ORE
BEDWARS
 

Spoiler

1.  Să farmati ucideri sau victorii pentru a urca în top. 
SANCȚIUNE: BAN 2 ZILE

2. Să faceți team pe solo, respectiv cross-team pe doubles, 3v3 sau 4v4. Cross-team presupune lucrul în echipă între două sau mai multe echipe pentru a omorî celelalte echipe, astfel câștigând meciul.
SANCȚIUNE: BAN 1 ZI

3. Să faceți Sky Base, platforme sau construcții în aer pentru a evita PvP-ul.
SANCȚIUNE: BAN 6 ORE

4. Să dați target unui anumit jucător. Acest lucru poate afecta gameplay-ul și bunăstarea jucătorului.
SANCȚIUNE: BAN 2 ORE

5. Să evitați lupta cu ceilalți jucători. Nu aveți voie să vă ascundeți pe tot parcursul meciului sau spre finalul acestuia pentru a evita lupta cu ceilați jucători, mărind posibilitatea de câștig.
SANCȚIUNE: KICK
KITBATTLE
 

Spoiler

1.  Să vă folosiți de bug-ul cu supa (Daunele sunt mărite când atacați folosind supa).
SANCȚIUNE: BAN 3 ZILE

2.  Să faceti team de peste 3 persoane. Maximul de persoane intr-o echipă este de 2 jucatori.
SANCȚIUNE: BAN 4 ORE

 PRISON

 

Spoiler

1. Dacă numele clan-ului este obscen sau toxic, liderul va primi:
SANCȚIUNE PRIMA ABATERE: AVERTISMENT VERBAL 

SANCȚIUNE A DOUA ABATERE: WARN

 

 
INFORMATII UTILE
• Orice dovadă video sau poză este valabilă doar 3 zile. Orice dovadă care depășește limita de 3 zile este automat invalidă, însă vor exista cazuri în care dovezile se vor accepta în funcție de gravitatea faptei. Dovezile nu se vor lua în considerare dacă tabelul din dreapta ecranului, numit și Scoreboard nu este vizibil în dovadă.

• Orice tenativă de ”înșelătorie” sau să creeze impresia cum că ai avea hack, se sancționează.
• Adminii și Operatorii au dreptul de a folosi modul X-Ray, putând prezenta dovezile cu el activat, dar DOAR cu scopul de sancționa pe cineva care la rândul sau folosește acest mod. Este strict interzisă utilizarea să în scopul obținerii de avantaje necinstite în joc, membrul staff care este prins folosind acest mod cu scopuri personale va fi sancționat cu remove.
• Toate sancțiunile acordate - Kick, Warn, Mute, Ban și Ban-IP sunt GLOBALE.
• Sancțiunile acordate se pot combina, astfel dacă un Jucător, Donator sau Membru Staff încalcă mai multe reguli, acestea se vor aduna într-o singură sancțiune (ex.: Mute 25 de minute pentru Limbaj [Mute 15 minute] + Prelungire [Mute 10 minute]).
• La întrebarea "Ai citit regulamentul?" veți fi nevoiți să răspundeți cu "Da, am citit cu mare grijă regulamentul serverului Play.Minecraft-România.Ro.".
• În cazul în care un jucător încalcă regulamentul într-un mod care poate afecta bunăstarea serverului sau a jucătorilor, administrația poate sancționa în funcție de gravitatea faptei, indiferent dacă regula este sau nu trecută în regulament. De asemenea, se pot adaugă reguli în funcție de situație și administrația nu este obligată să le și anunțe sau scrie în regulament.
Staff-ul și administrația serverului nu răspund de itemele pierdute, indiferent de situație. Pentru că nu putem dovedi ce iteme ați avut înainte să le pierdeți, ne este imposibil să deducem dacă spuneți adevărul sau nu în legatură cu ce iteme ați pierdut atunci când dorim să vi le oferim înapoi.

TERMENI UTILI
 SPAM - Ocuparea a 3 sau a mai multor rânduri consecutive pe chat cu același mesaj.
 SPAM AVOID - Asemănător spam-ului, Spam Avoid presupune trimiterea a 3 sau a mai multor mesaje cu întrerupere între ele. Diferența de timp dintre acestea nu contează, dacă toate mesajele sunt vizibile într-una sau cel mult 2 poze, se va sancționa.
 WARN - Cunoscut că și avertisment, este, în general, cea mai ușoară pedeapsa pe care o puteți primi. Fiecare warn este valabil 7 zile, expirând după ce trece această perioada. În cazul în care veți acumula 3 avertismente active veți primi KICK. La 4 avertismente active veți primi BAN timp de 1 zi.
 PRELUNGIRE - Presupune utilizarea repetată a caracterelor în cadrul unui cuvânt, mesaj sau scrierea unui cuvânt lung ce conține caractere cu scopul de a umple chat-ul fără motiv. Prelungirea se sancționează dacă mesajul/cuvântul/sintaxa are peste 9 caractere.

  • Îmi place 27
  • Look 1
  • Ador 4
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • andykn a fixat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.