Sari la conținut

Narrutoi

Membru
 • Număr conținut

  146
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

8 Începător

Despre Narrutoi

 • Rang
  Intermediar

Mai multe informații

 • ID Discord
  Diliiiaa#0611
 • Hobby-uri:
  Enduro/Bicycle
 • Nickname Minecraft:
  Narruto990
 • Nickname CS:
  Delia
 • Nickname SAMP:
  Paul Castelano
 • Nickname FiveM:
  -

Vizitatori Recenți Profil

784 citiri profil
 1. Narrutoi

  Reclamatie

  dovada e chiar in poza ta csf dar o mai pun si eu odata, cam frustrat azi... https://imgur.com/a/4Tn4TUr
 2. Narrutoi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Narruto990 2. Nickname-ul celui reclamat: StefanSUPREME 3. Sectiunea pe care a abuzat: survival 4. Motivul pentru care îl reclami: mute acordat pe degeaba 5. Dovada: https://imgur.com/a/dXwqLev 6. Comentarii adiționale:
 3. Narrutoi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Narruto990 2. Nickname-ul celui reclamat: zss_ 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival 4. Motivul pentru care îl reclami: mute acordat gresit 5. Dovada: https://imgur.com/a/NSFKFhm 6. Comentarii adiționale:
 4. Narrutoi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Narruto990 2. Nickname-ul celui reclamat: PixelButix 3. Sectiunea pe care a abuzat: SkyBlock 4. Motivul pentru care îl reclami: a asteptat sa imi fac insula, mi-am pus kiturile in chesturi dupa care mi-a dat cut la insula 5. Dovada: https://imgur.com/a/MbhyvVM 6. Comentarii adiționale: nu mai zic de modul in care am fost ignorat atunci cand am cerut motivul pentru care am primit cut
 5. Narrutoi

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: Narruto990 2. Vârstă: 19 ani 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Helper 4. Sectiunile unde ai avut gradul: Survival 5. De ce ai pierdut gradul?: m-am retras 6. De ce îl vrei înapoi?: deoarece consider ca pot fi de folos. 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: - 9. ID Discord: Rrarres#0611 10. Comentarii adiționale: stiu ca activitatea mea e la pamant acum dar am de gand sa mi-o indrept in bine.
 6. Narrutoi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Narruto990 2. Nickname-ul celui reclamat: minion200502 3. Sectiunea pe care a abuzat: SkyBlock 4. Motivul pentru care îl reclami: mute aiurea 5. Dovada: https://imgur.com/a/85C0Br4 6. Comentarii adiționale: cica caractere speciale da eu am ™ pe tastatura...( se vede clar ca nu sunt pe labymod ca sa am fancychat etc)
 7. 1) Nickname-ul tau: Narruto990 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Conall89 3) Motivul pentru care ai fost banat: Blacklist 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://imgur.com/a/4ypGBmm 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: nu inteleg ce am facut pentru blacklist 6) Comentarii adiționale: acolo scrie "interzis pe 2020-06-23" dar defapt banat am fost azi, 2020-07-18, bullshit
 8. Narrutoi

  [Skyblock] - Propunere

  dar nu e neaparat necesar
 9. Narrutoi

  [Survival 1.15.2] - Propunere

 10. Narrutoi

  Reclamatie

  suntem helper da punem dovezi fara fetherboard, frumos. Imi asum greseala in ceea ce priveste durata sanctiuni, Daca tu esti oleaca ofensat ca acord sanctiuni inainte ta, ai o problema. pup
 11. Narrutoi

  Reclamatie

  nu am creat postul pentru a ma "angaja" in vreo discutie. Ti-am facut reclamatie pentru ati fi atrasa atentia in legatura cu acordarea sanctiunilor, dar cand umblam numai dupa entry-uri e greu sa ne justificam.
 12. Narrutoi

  Reclamatie

  iși jignește lopata, pe bune? paii eu zic sa le dăm mute și astora de nu stiu sa scrie corect ca vorba ta, au vocabular de copil de 12 ani.
 13. Narrutoi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Narrutoi 2. Nickname-ul celui reclamat: iChriss98 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival 1.15.2 4. Motivul pentru care îl reclami: mute acordat pe degeaba 5. Dovada: https://imgur.com/a/L8vXwuh 6. Comentarii adiționale: de cand "ma pis" e limbaj?
 14. Narrutoi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Narruto990 2. Nickname-ul celui reclamat: squizTM 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival 1.8-1.12 4. Motivul pentru care îl reclami: abuz fly warp pvp 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
×
×
 • Creează nou...