Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Danny.

Membru
 • Număr conținut

  257
 • Conținut per. zi

  0,89
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,280 Donează
 • Timp petrecut online

  1z 50m 34s

Reputație Comunitate

17 Avansat

Despre Danny.

 • Rang
  GOD

Mai multe informații

 • ID Discord
  Danny.#0542
 • Hobby-uri:
  Fotbal
 • Vechime:
  5y
 • Nickname Minecraft:
  AC140
 • Nickname CS:
  Danny.
 • Nickname SAMP:
  Danny.
 • Nickname FiveM:
  Danny.

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Danny.

  [Factions] - Propunere

  Este buguit, probabil cand se rezolva se adauga.
 2. Danny.

  Aplicație Helper - [SkyBlock]

  - Ajuti jucatorii - Activ - Deti conditiile + regulament citit - Matur - Meriti o sansa :
 3. Danny.

  Aplicație Helper - [FACTIONS]

  - Comportament deloc OK ( te iei de jucatori aiurea ) - Nu ajuti jucatorii - Acorzi sanctiuni doar cand este staff on - Votul meu este :
 4. Danny.

  Aplicație Helper - [SkyBlock]

  - Cerere bună formulată - Deții condițiile - Ajuți jucătorii - Esti activ - Meriți o șansă :
 5. Danny.

  Anunț Retragere

  Bafta balaure te astept inapoi..
 6. Danny.

  Aplicație Helper - [SkyBlock]

  UP Votați i la cerere ca înnebunește intra la nebuni
 7. Danny.

  Aplicație Helper - [SkyBlock]

  - Comportament cam toxic - Nu detii conditiile - Nu am vazut sa ajuti jucatorii - Votul meu este :
 8. Danny.

  [SkyBlock] - Propunere

  E o animatie ok, nu dureaza foarte mult ( cam 5 secunde, nu ai ce timp sa pierzi ) si te tine si putin in suspans cu ce-ti pica.
 9. Danny.

  Reclamatie

  Mie mi s-a parut o forma de toxicitate, deci ti-am acordat mute. * se vede ca te bateai cu mine si ai spus asta*
 10. Danny.

  Aplicație Helper - [Factions]

  Dovezi chiar de azi. Nu mi se pare un comportament demn de un helper, plus ca ai sanctiuni FOARTE recente, adica care nu au nici o zi trecute.
 11. Danny.

  Aplicație Helper - [SkyBlock]

  1. Cum te numești?: Alexandru 2. Nume în joc (nickname): MamaLuCrazy 3. Varsta: 18 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): LeTal.ソɢϮ#8788 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru activ si creativ cu bun simt. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Creativ, Prietenos si Cooperant. 7. De ce să te alegem pe tine?: Deoarece sunt activ pe chat si ajut jucatori cu ceea ce pot. Sunt o persoana rezonabila si la locul ei. 8. Care este rolul principal al unui Helper?: Rolul unui helper este de a mentine chat-ul curat, si de a ajuta jucatorii in dificultati. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): SkyBlock 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Da(Prefer sa nu mint) 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Minecraft-Romania.Ro. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Alexandru, am 18 ani imi place sa ma joc jocuri pe calculator in timpul meu liber. Sunt o persoana directa deobicei imi place sa spun lucrurile pe fata fara a ma ascunde. In restul timpului imi place sa ies cu prieteni. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Pai, ii dau mute persoanei care injura, apoi celui care spameaza. Dupa voi filma codatul si ii voi face o reclamatie pe forum sau trimit dovada unei persoane din staff mai mare. Apoi merg la persoana care mi-a spus ca este un bug in joc, filmand si trimitandu-i unui operator al acelei sectiuni, pentru a-l rezolva cat mai rapid. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii voi raspunde ca nu detin aceasta informatie. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). In postura de jucator ii voi spune ca a acordat gresit sanctiunea si ii spun sa o remedieze si daca nu doreste sa isi remedieze greseala ii fac reclamatie. In postura de helper as face la fel doar ca as remedia eu greseala daca nu este de acord. 16. Comentarii adiționale: Domnul Alexandru m-a rugat sa postez cererea helper pentru ca acesta are 2 warn-uri active pe forum, si nu vrea sa riste pierderea gradului de VIP. Profilul lui de pe forum pentru a vedea conditiile ; Click.
 12. Danny.

  Aplicație Helper - [Factions]

  - Regulament necitit - Scenarii slab formulate - Nu prea stapanesti bine limba romana - Nu prea acorzi sanctiuni, si nu ajuti jucatorii.. - Votul meu este :
 13. Danny.

  Reclamatie.

  1. Nick-ul userului reclamat: Craft965 2. Motivul pentru care îl reclami: 21. Este interzis să abuzați de butonul "Nu îmi place". Reputația este pentru a vă arăta aprecierea voastră asupra unui anumit post, nu pentru a vă exprima frustrarea față de o anumită persoană. Sancţiune: [W] 3. Regula încălcată: 21. Este interzis să abuzați de butonul "Nu îmi place". Reputația este pentru a vă arăta aprecierea voastră asupra unui anumit post, nu pentru a vă exprima frustrarea față de o anumită persoană. Sancţiune: [W] 4. Link către regulamentul din care face parte regula: 5. Link către mesajul acestuia: 6. Comentarii adiţionale: .
 14. Danny.

  Reclamatie AC140, WolfixStund, globallone

  Salut domnule posthunter. Cand eram in confa, tot spuneai ca vrei sa dam mute,si dupa ne-ai intrebat cat se da mute pentru limbaj, si totusi ai ezitat sa-i dai mute, deoarece stiai si tu ca nu este limbaj "putzulica" si alte prostii de genul. Iti urez o dimineata-n continuare!
 15. Danny.

  Aplicație Trial-Staff - [Factions]

  Am auzit ca ai facut ceva "prostii" in trecut, dar mi se pare ca te-ai schimbat, trecand ceva timp. Nu stiu "inside-uri" despre aceasta cearta, deci nu ma voi implica. Esti activ, ajuti jucatorii si te implici. Cererea este ok formulata Meriti o sansa Deci,