Sari la conținut
 • Înregistrare

Gabriel

Retired Staff
 • Număr conținut

  361
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  3
 • Puncte

  16,762 Donează

Orice postat de Gabriel

 1. • Prenumele dumneavoastră: Gabriel • Numele din joc: Karnita69 • Vârsta dumneavoastră: 17 • Ce vă place la serverul și la comunitatea noastră? Gameplay-ul și colaborarea, plăcerea de a te juca. • Ce vă doriți să vedeți pe viitor pe serverul de minecraft?: Mai multe update-uri, să rezolvați toate bug-urile și mai multă implicare. • Un feedback oferit comunității printr-o notă de la 1 la 10: 9 • ID Discord: GbR-#4675
 2. 1. Nume in joc: qGabriel_ și NoHacksJustSoul 2. Varsta: 17 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Prime pe qGabriel_ si kit spawnere pe NoHacksJustSoul. 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): - 5. De ce ai pierdut gradul?: - 6. De ce il vrei inapoi: - 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: Cred că știți deja că aveam. 9. ID Discord: GΔBRIEL#4675 10. Comentarii aditionale: Peace.
 3. Gabriel

  Chat Public

  Ce mai faceți, oameni buni? 😛
 4. 1. Nick: qGabriel_ 2. Propunerea ta: Să scoateți ramii alocați practice-ului sau să deschideți secțiunea și să modificați ramii alocați secțiunilor bedwars, roleplay, parkour, survival games să fie mai puțini. Acestea fiind spuse, secțiunile mai populate vor avea un număr mai mare de rami alocați și va fi mult mai bine pentru toți jucătorii. O altă alternativă ar fi să căutați câte un operator pentru fiecare secțiune în parte și să le faceți jucabile + să deschideți practice-ul. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Îmbunătățirea server-ului din punct de vedere al gameplay-ului și a organizării secțiunilor. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Administrația Play-ului. 5. Alte comentarii: Hola seniorita.
 5. 1) Nick: qGabriel_ 2) Gradul detinut: Operator SkyBlock & SkyWars 3) Motivul pentru care te retragi: Lipsă de chef, dezgust, alte motive externe care nu au legătură cu persoanele din staff. 4) Comentarii aditionale: Vă salut și mi-a părut bine să vă cunosc pe fiecare dintre voi. Am avut și experiențe bune și rele, dar mie mi-au plăcut, să zicem, momentele petrecute pe serverul de Minecraft și de Discord. Am făcut tot ce am putut și, spre deosebire de alții, eu măcar am încercat să schimb câte ceva fără sa comentez aiurea și să intru in argumente cu alții. Ne vedem când ne-om vedea.
 6. Mulțumim pentru cererea făcută. Vă informăm că aceasta a fost acceptată! Bine ați (re)venit in echipa noastra!
 7. Gabriel

  Afiliere - Toxic

  PROPUNERI - Ati putea sa modificati spawn-ul sa nu fie in aer, sa fie gen cu un safezone si apoi sa mearga sa isi caute loc de stat. - Adaugati mai multe warp-uri, sunt prea putine. - Faceti multe NPC-uri cu informatii despre server si gameplay ca sa stie jucatorii. - Daca nu sunt deja custom enchant-uri, ati putea adauga, e prea default fara ele un survival reusit. - Cautati mai multe pluginuri interactive si inspirati-va de pe alte servere Premium. - Adaugati pluginul de AUCTION HOUSE, e foarte bun. - Adaugati pluginul ''NameTag Editor'' pentru a arata gradele in tab si deasupra numelui unui jucator. - In legatura cu sign-ul ''UPDATE-URI'', ati putea face un NPC sau un cinematic (daca stiti) cu update-uri si informatii. - Editati kit-ul ''Start'', e prea default. - Ati putea scoate gradele legitime din donatii si sa adaugati mai multe grade de donator, nu doar 5. Puteti sa aveti si 8 grade de donator cu preturi care sa varieze intre ele. - Adaugati pluginul cu ''/trade'', si acesta este foarte accesibil si util. - Traduceti absolut tot serverul in romana, nu degeaba e server roman. - Nu cred ca e nevoie sa aveti un loc unde sa aratati ''STAFF-ul'', aceasta poate fi vizualizat si la voi pe conferinta pe un channel sau pe forum daca o sa fiti acceptati. - Adaugati kituri pentru care sa doneze jucatorii si mai multe feature-uri. EX. unban, kituri, bani, grade temporare, cosmetice, etc. - Cand deschideti noile sectiuni, sa nu fie in batjocura. Aveti grija ca totul sa fie facut ca la carte. Sper sa faceti tot ce am scris mai sus.
 8. Warp top o sa fie rezolvat in curand, nu am inteles exact ce are. Iar in legatura cu is top, o sa dau un restart la plugin cand intru si se va rezolva. Locked
 9. Mulțumim pentru cererea făcută. Din păcate nu îndepliniți condițiile impuse de către echipa administrativă, prin urmare, cererea dumneavoastră a fost respinsă!
 10. Gabriel

  Chat Public

  Nu trebuie sa ii sperii!!
 11. 1. Tip lucrare: Avatar 2. Dimensiuni: 150x250 / 150x300 3. Stock/Tema[Obligatoriu specificati una dintre ele]: Blackscreen GIF / Blackscreen / The Flash / The GodFather. 4. Text principal: Gabriel / G / gabriel / Hard Gabriel / H. Gabriel (Cum vă este vouă mai ok). 5. Text secundar[Obligatoriu watermark-ul Hawks-romania.ro]: The Dean sau fără text secundar. 6. Preferinte text(principal si secundar): Textul principal să fie cât mai frumos și lucrat și să se potrivească cu rankbar-ul. 7. Alte cerinte: Să nu fie în batjocură. 8. Ultima cerere facuta[Obligatoriu link]:
 12. Gabriel

  Chat Public

  Bravo, te felicit. Continua tot asa 😛
 13. La fel ca mai sus, vad doar avatare. Incearca totusi sa faci si altceva si sa te mai joci cu diferite tipuri de texturi si efecte. Incearca niste brushuri multiple si efecte secundare pe langa brushuri. Cat despre alte tipuri de lucrari, poti sa te inspiri de pe youtube si sa inveti cum sa le realizezi mai bine.
 14. Gabriel

  Chat Public

  Hai ca admin daca e 😄
 15. Topicul a fost mutat la coș.
 16. Gabriel

  Chat Public

  Bine Mihaita, asa te vreau 😄
×
×
 • Creează nouă...