Erica

Membru
 • Număr conținut

  62
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Erica a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 4

Erica a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

5 Neutru

Despre Erica

 • Rang
  Începător

Mai multe informații

 • ID Discord
  The Godfather#0066
 • Hobby-uri:
  Programarea
 • Nickname Minecraft:
  -
 • Nickname CS:
  -
 • Nickname SAMP:
  TheGodfather
 • Nickname FiveM:
  -

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Erica

  Server Updates

  Update v1.8.9a -/spike devine /rb, /removespikes devine /rrbs, /rempovespike devine /rrb, /removeallspikes devine /rrball. -spikes sunt considerate roadblock. -adaugate inca 2 roadblock-uri. -politistii pot pune pana la 10 roadblock-uri. -daca un jucator este afk mai mult de 1 minut, checkpoint-ul de /find se dezactiveaza automat. -nivelul de HP al vehiculelor este vizibil acum. -rezolvat un bug in care jucatorii nu puteau sa iasa din HQ de factiuni.
 2. Erica

  Server Updates

  Update v1.8.9 -spike strips nu mai afecteaza rotile masinilor de politie. -trebuie sa fi on duty pentru a utiliza comenzi legate de sistemul de spike strips. -adaugata comanda /hs(hout) pentru helperi. -helperii pot sa foloseasca comanda /o acum. -adaugat un eveniment maraton in care jucatorii trebuie sa ajunga la mai multe locatii random intr-un timp limita. -maratonul are 3 niveluri de dificultate care depind de timpul in care jucatorii trebuie sa ajunga la locatii. -fiecare nivel, usor, mediu si greu are diferite tipuri de castig.
 3. Erica

  Server Updates

  Update v1.8.8d -jucatorii pot sa foloseasca comanda /w de oriunde pentru un pret de $200. -politistii pot sa puna spike strips. -4 este numarul maxim de spike strips pe care un politist le poate pune. -/spike - adauga un spike strip la locatia ta. -/removespike - sterge cel mai apropiat spike strip pus de tine. -/removespikes - liderii pot sterge toate spike strip-urile puse de membrii factiunii sale. -/removeallspikes - adminii pot sterge toate spike strip-urile puse de toate factiunile.
 4. Erica

  Server Updates

  Update v1.8.8c -politistii on duty o sa primeasca un mesaj in chat cand cineva trage in ei sau ii omoara, cat si ce nivel de wanted aveau acestia. -modificat aspectul pentru /find si /wanted. -politistii on duty o sa primeasca un mesaj in chat cand cineva trage in vehiculul lor. -comanda /undercoverskin a fost scoasa. -politistii pot sa isi aleaga un skin preferat pe care il pot lua de fiecare data cand se pun undercover. -politistii pot alege si alte skinuri inafara de cel favorit. -cand folositi /find sau /wanted si un jucator este afk, timpul de cand acest
 5. Erica

  Server Updates

  Update v1.8.8b -2 noi eventuri au fost adaugate: gungame si fallout. -daca faceti misiunea de la bill board si sunteti teleportati in The Backrooms pierdeti misiunea. -procentul de bonus de la sistemul rush hour a fost scazut la 10 de la 25. -jucatorii care au wanted pot sa cumpere arme din orice gun shop. -mai multe optimizari au fost aduse codului legat de mesajul Groups: cand jucatorii intra pe server sau folosesc comanda /id. -totul legat de cumpararea unui skin, de trade sau alte lucruri de genul au fost sterse. -politistii care au cel putin rank 3 se po
 6. Erica

  Cât este ceasul?

  23:31
 7. Erica

  Să numărăm împreună până la 10,000!

  1120
 8. Erica

  Cine reușește să fie regele?

  8
 9. Erica

  Fazan, jocul copilăriei noastre!

  refrigerat
 10. Erica

  Hawks GF-RPG

  Numele tău: Erica Nickname-ul de pe discord: Erica.#0066 Numele serverului de discord: Hawks GF-RPG Link de invite către server: https://discord.gg/hMzuRrwfuf Numărul de persoane de pe server: 195 De ce consideri că ar trebui să se alăture și alți utilizatori?: Serverul acesta de discord este special facut pentru jucatorii de samp din comunitate. Aici se posteaza fiecare update adus serverului, jucatorii pot interactiona usor intre ei, pot pune intrebari iar stafful sau alti jucatori vor raspunde intr-un timp scurt si multe alte beneficii.
 11. Erica

  Alege dinte următorii doi utilizatori!

  Rigg Puk3p / _DarkShadow_
 12. Erica

  Cine reușește să fie regele?

  5
 13. Erica

  Cât este ceasul?

  00:27
 14. Erica

  Ce cadou merită utilizatorul precedent?

  O sticla de Schweppes
 15. Erica

  Ghicește vârsta utilizatorului!

  19