Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

xTwizZy

Administrație Server
 • Număr conținut

  20
 • Conținut per. zi

  0,91
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  58m 18s

Reputație Comunitate

0 Începător

1 Urmăritor

Despre xTwizZy

 • Rang
  Începător

Mai multe informații

 • ID Discord
  TwizZy#1753
 • Hobby-uri:
  Gaming
 • Nickname Minecraft:
  xTwizZy
 • Nickname CS:
  ヅ [OnI-ChaN] FreSH[x]☪
 • Nickname SAMP:
  -
 • Nickname FiveM:
  -

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. xTwizZy

  REFACEREA SERVERULUI

  NOUL UPDATE V1 SURVIVAL 1.17 CE AM ADAUGAT? O INTERFATA NOUA A SERVER-ULUI CRATE-URI A FOST ADAUGAT RANKS A FOST ADAUGAT O NOUA INTERFATA LA FEATHERBOARD/TABLIST A FOST MODIFICAT SERVERLISTPLUS VA URMA SA FIE ANUNTATE MAI MULTE UPDATE-URI PE SERVER-UL DE DISCORD RESPECTIV FORUM
 2. xTwizZy

  Salut Problema Crestere iarba / SEEDS Minecraft lions

  Serverul a fost refacut si a fost modificat OWNER-ul voi incerca sa rezolv toate bug-urile pe care le gasiti voi
 3. xTwizZy

  Mi-am uitat parola....

  Serverul a fost refacut toti vor putea sa se inregistreze
 4. xTwizZy

  ban aiurea

  Ai gresit sectiunea aici este server-ul Lions te voi redirectiona spre CERERE UNBAN Play.Minecraft-Romania.Ro -> https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/forum/110-cereri-unban/
 5. xTwizZy

  Cerere unban

  Ai gresit sectiunea aici este server-ul Lions te voi redirectiona spre CERERE UNBAN Play.Minecraft-Romania.Ro -> https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/forum/110-cereri-unban/
 6. xTwizZy

  [MODEL] Cerere inactivitate

  1. Username: 2. De ce doresti sa faci o cerere de inactivitate? : 3. Gradul detinut : 4. Durata inactivitatii : 5. Contact discord: Acesta categorie este doar pentru membrii staff.
 7. xTwizZy

  Regulament STAFF

  1. Orice membru staff trebuie să ia la cunoștință acest regulament. 2. Trebuie sa aveti dovezi pentru orice sanctiune acordata 3. Dovezile trebuie aduse in mod intreg (adica full screen) nu in mod partial. 4. In caz de inactivitate majora gradul se va pierde. 1. Nu aveți voie să abuzați de gamemode-ul creative. Sancțiune: WARN 2. Nu aveți voie să folosiți comenzi în exces sau care v-ar putea favoriza jocul. Sancțiune: WARN 3. Nu aveți voie cu FLY la /warp pvp decat daca filmati un hacker Sancțiune: WARN 4. Nu aveți voie să dețineți iteme care au rezultat în urma abuz
 8. xTwizZy

  Regulament Membrii

  1. Orice membru trebuie să ia la cunoștință acest regulament. 2. Ne rezervăm dreptul de a modifica regulamentul oricand este nevoie! 3. Trebuie sa aveti dovezi pentru orice pedeapsa acordati!! 4. Dovezile trebuie aduse in mod intreg (adica full screen) nu in mod partial. 5. Cei care se ocupă de administrarea completă a serverului (ShankaWalker si AnTon1oRO) pot face o abatere de la regulament dacă aceasta este in scop de a "proteja" serverul". Regulamentul Chat-ului. 1. Reclama de orice fel (Servere De Minecraft/Servere De Discord/Canale De YouTube) es
 9. xTwizZy

  [MODEL] Cerere builder

  1. Nume: 2.. Varsta: 3. Nume in joc: 4. Experiența Building: 5. Cunoștințe WorldEdit/VoxelSniper/CS: 6. Clasa de Build nu am (Structura/Terraforming/Organic): 7. Cel mai mult timp petrecut la o construcție: 8. Construcții/Portofoliu: 9. Descrieți-vă in câteva cuvinte: 10. Ești capabil să lucrezi în echipă? 11. Alte precizări:
 10. xTwizZy

  [MODEL] Report Bug/Problema

  1. Nickname-ul tău 2. Care este problema/bug-ul?: 3. Dovadă: 4. Alte precizări?:
 11. xTwizZy

  [MODEL] Cerere unregister

  1. Username: 2. De ce doresti unregister? : 3. Mai ai alte contrui pe server? : 4. Daca da, ce username au acestea? : 5. Intra pe unul din conturile secundare, tasteaza "RECUPERARE CONT" si fa-i screenshot: 6. ScreenShoturi multiple cu contu (minim 5) : 7. Esti de acord in caz ca pozele nu sunt suficiente sa fii contatctat pe discord pentru alte informatii: 8. Discordul tau: CERERILE SE FAC DOAR DACA CONTUL A FOST SPART SAU NU VA MAI ADUCETI AMINTE PAROLA. NU PENTRU A PRIMI UNREGISTER CU SCOPUL DE A FACE ALT CONT.
 12. xTwizZy

  [MODEL] Propunere

  1. Nick: 2. Propunerea ta: 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: 5. Alte comentarii:
 13. xTwizZy

  [MODEL] Reclamati STAFF

  1. Nickname-ul tău: 2. Nickname-ul reclamat: 3. Ce grad deține acesta?: 4. Ce a făcut reclamatul?: 5. Dovadă (screenshot / video): 6 Alte precizări?: Este obligatoriu poza Full-Screen.
 14. xTwizZy

  [MODEL] Reclamati Jucator

  1. Nickname-ul tău: 2. Nickname-ul reclamat: 4. Ce a făcut reclamatul?: 6. Dovadă (screenshot / video): 7. Alte precizări?: Este obligatoriu poza Full-Screen.
 15. xTwizZy

  [MODEL] Cerere unban

  1. Nickname-ul tău: 2. Cine ti-a dat ban: 3. Pe ce motiv: 4 Dovadă (screenshot / video): 5. Alte precizări?: Aveti 24h sa faceti cerere dupa ce ati primit ban. Este obligatoriu poza Full-Screen si cu F3 On.

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...