Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

valetilorNEBUNI

Membru
 • Număr conținut

  19
 • Conținut per. zi

  0,68
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre valetilorNEBUNI

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. valetilorNEBUNI

  Aplicație Helper - [Survival Clasic]

  bine ai venit in echipa noastra de toxici. add pe discord pt un mic test: Rigged_Walrus#0843
 2. valetilorNEBUNI

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Pevelain 2. Nickname-ul celui reclamat:Louie123Q & zN3rD_ 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:In timp ce 2 jucatori injurau, spamau, prelungeau si toate cele, acesti doi indivizi nu au dat niciun mute, ca mai apoi sa iasa de pe sectiune. 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: salut
 3. valetilorNEBUNI

  Reclamatie

  salut, nu ti-am facut reclamatie pentru mute incorect ( o durata gresita, desi am specificat asta, dar am specificati n comentarii aditionale), daca ai citii reclamatiile ai vedea faptul ca te-am reclamat pentru "4. Motivul pentru care îl reclami:sanctioneaza gresit" , adica in loc sa ii dai ban respectivului, i-ai dat mute. se vede foarte clar cum riggedwalrush dezvaluire identitatea cuiva, spunandu i tot numele, iar tu i ai dat DOAR MUTE, fara ban!
 4. valetilorNEBUNI

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:louie123q 2. Nickname-ul celui reclamat:ToniCreeperV2 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:invatati regulamentul inainte sa dati mute 😡
 5. valetilorNEBUNI

  Reclamatie

  "salut" ai sanctionat doar pentru caps si jignire, cand acolo se vede clar ca sunt incalcate si regulile "prelungire, afaceri ilegale/inafara jocului"
 6. valetilorNEBUNI

  Reclamatie

  "salut" dovada ta e penibila, nu vad nimic in ea, nici macar nu se vede cum ai dat mute.
 7. valetilorNEBUNI

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:niggerdenismr 2. Nickname-ul celui reclamat:zzthealex_15 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:sanctioneaza gresit 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:jucatorul NiggedWalrush a dezvaluit identitatea unui jucator, si in loc sa primeasca ban a primit mute, MUTE GRESIT INCA! 😡 invatati regulamentu ca sunteti staff
 8. valetilorNEBUNI

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:denis_mr 2. Nickname-ul celui reclamat:Louie123Q 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:abuz mute 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:este un mute incorect, invata regulamentul!! 😡
 9. valetilorNEBUNI

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:denismr1 2. Nickname-ul celui reclamat:zN3rd_ 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:abuz mute 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: nu am facut nicio afacere ilegala.
 10. valetilorNEBUNI

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:denis_mr1 2. Nickname-ul celui reclamat:Louie123Q 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:abuz mute 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:mute-ul a fost acordat incorect.
 11. valetilorNEBUNI

  Reclamatie

  . Nickname-ul tău:ryussei2k 2. Nickname-ul celui reclamat:zerolimits 3. Sectiunea pe care a abuzat:survclasic 4. Motivul pentru care îl reclami:mute incorect 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:a sanctionat doar prelungirea, ignorand limbajul "pizdo**ule"
 12. valetilorNEBUNI

  Reclamatie

  reclamatie mutata la reclamatii staff.
 13. valetilorNEBUNI

  Aplicație Helper - [OneBlock]

  add pe discord pentru un mic test. Alex0ne#2950
 14. valetilorNEBUNI

  cerere smp - valetzynebuna

  1. Prenumele dumneavoastră:Costache Adrian Socoteanu 2. Nume in joc:ValetzyaNebunya_1 3. Recomandarea făcută pentru dumneavoastră:n-am 4. Ați citit întreg regulamentul acestui SMP?:yes bradare, cu leaf decay cu afk d-asta ca n am voie 5. De ce doriți să vă alăturați SMP-ului?:kasama joc cu alti prieteni 6. Adresa de contact (DISCORD):nu folosesc discord, doar skype
 15. valetilorNEBUNI

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:xzalex3313_1 2. Nickname-ul celui reclamat:MarioSwagg12 3. Sectiunea pe care a abuzat:Surv. Adventure 4. Motivul pentru care îl reclami:mute incorect 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: nu a sanctionat si pentru Caps, iar limbajul era defapt o jignire pentru jucatorul "edywave"

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...