Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

NeOnShoot3r

Membru
 • Număr conținut

  13
 • Conținut per. zi

  0,16
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  1o 22m 51s

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre NeOnShoot3r

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. NeOnShoot3r

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: NeOnShoot3rV3 2. Nickname-ul celui reclamat: ItzAxy_ 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival Clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: nu da mute complet + nu stie cat sa dea
 2. NeOnShoot3r

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: NeOnShoot3rV3 2. Nickname-ul celui reclamat: ItzAxy_ 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival Clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: nu da mute complet + nu stie cat sa dea
 3. NeOnShoot3r

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: NeOnShoot3r 2. Nickname-ul persoanei reclamate: Irina_BTW 3. Sectiune: Survival Clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute pt relcama daca nu am scris nimic , a dat mute pt ca nu am facut "indurare" 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 4. NeOnShoot3r

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: NeOnShoot3r 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: RaareAdri 3) Motivul pentru care ai fost banat: Bug abuze 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Pt ca nu am facut nici-un bug 6) Comentarii adiționale:
 5. NeOnShoot3r

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: NeOnShoot3r 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Danzo 3) Motivul pentru care ai fost banat: Bug abuse 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Pt ca , nu mi-a zis ce bug am folosit si pariez ca nu are dovada 6) Comentarii adiționale: ../
 6. NeOnShoot3r

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: NeOnShoot3r 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: JustR3KT_ 3) Motivul pentru care ai fost banat: Instigare la sanctiune 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Pentru ca am scris acel lucru pe /dc 6) Comentarii adiționale:
 7. NeOnShoot3r

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: NeOnShoot3r 2. Nickname-ul celui reclamat: NoNameNoHack 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival Clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: ...
 8. NeOnShoot3r

  Reclamatie

  eu zic sa nu mai comentezi
 9. NeOnShoot3r

  Reclamatie

  nu se da 20 minute pt limbaj =))) comentezi aiurea + dovezile de pe telefon nu se iau in considerare
 10. NeOnShoot3r

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: NeonShoot3r 2. Nickname-ul celui reclamat: VenoA 3. Sectiunea pe care a abuzat: SkyBlock 4. Motivul pentru care îl reclami: mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: idk
 11. NeOnShoot3r

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: NeOnShoot3r 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Puk3p 3) Motivul pentru care ai fost banat: 4 avertismente 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Pentru ca [ ma leg de ultimul advertisment ] nu am spamat /dc -ul am scris de 2 ori acelasi mesaj 6) Comentarii adiționale:
 12. NeOnShoot3r

  [Factions] - Event 1vs1

  1. Numele în în joc : RkTonl 2. Numar (de la 1 incepand): 12 3. Ce parere aveti despre sectiunea Factions : e ok 4. DISCORD ID ( Ex : Radu#6801) : 🎃 𝕂𝕖𝕟𝕟𝕫 🎃#4148 5. Comentarii aditionale: ..
 13. NeOnShoot3r

  Aplicație Helper - [Survival Clasic]

  1 1. Cum te numești?: Vlad 2. Nume în joc (nickname): NeOnShoot3r 3. Vârstă: 15 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): NeOnShoot3r#3629 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Sunt un jucator activ , asa ca voi putea ajuta jucatorii/donatorii care au nevoie 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Sinceritate , Calculat , Implicat in ceea ce fac 7. De ce să te alegem pe tine?: Pai as vrea sa scap de hackeri ( in timp, avansand in grad) si imfrumusetarea serverului ( ma refer la curatarea chatului )

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...