Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

matamaaa

Membru
 • Număr conținut

  112
 • Conținut per. zi

  0,93
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  5o 18m 48s

Reputație Comunitate

-3 Obraznic

Despre matamaaa

 • Rang
  Intermediar

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. matamaaa

  Reclamatie#3

  1. Nickname-ul tău:boi 2. Nickname-ul celui reclamat:ItzRobertt 3. Sectiunea pe care a abuzat:skyblock 4. Motivul pentru care îl reclami: abuz de functie 5. Dovada:https://imgur.com/a/jLUA0ah 6. Comentarii adiționale:
 2. matamaaa

  Reclamatie #2

  1. Nickname-ul tău:boi 2. Nickname-ul celui reclamat:ItzRobertt 3. Sectiunea pe care a abuzat:skyblock 4. Motivul pentru care îl reclami:abuzare de functie 5. Dovada:https://imgur.com/a/on0eF8x 6. Comentarii adiționale:
 3. matamaaa

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:boi 2. Nickname-ul celui reclamat:ItzRobertt 3. Sectiunea pe care a abuzat:sky 4. Motivul pentru care îl reclami:mute pt nimic 5. Dovada:https://imgur.com/a/ZfQTN7F 6. Comentarii adiționale:
 4. matamaaa

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:boi 2. Nickname-ul celui reclamat:Shantary 3. Sectiunea pe care a abuzat:ob 4. Motivul pentru care îl reclami:mute gresit csf 5. Dovada:https://imgur.com/a/Jfd0eYA 6. Comentarii adiționale:
 5. matamaaa

  Reclamatie

  ba ma iei de coi
 6. matamaaa

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:boi 2. Nickname-ul celui reclamat:RaareAdri 3. Sectiunea pe care a abuzat:survival 4. Motivul pentru care îl reclami:ban dat in mod abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 7. matamaaa

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:GicaPopa901 2. Nickname-ul celui reclamat:dottedwool 3. Sectiunea pe care a abuzat:surv 4. Motivul pentru care îl reclami:imi da mute 54 de minute 5. Dovada:https://imgur.com/a/aklst79 6. Comentarii adiționale:
 8. matamaaa

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:GicaPopa901 2. Nickname-ul celui reclamat:dottedwool 3. Sectiunea pe care a abuzat:survival 4. Motivul pentru care îl reclami:abuzare de grad foarte urata 5. Dovada:https://imgur.com/a/AtDKxj1 6. Comentarii adiționale:
 9. matamaaa

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:BezzRo919911 2. Nickname-ul celui reclamat:dottedwool 3. Sectiunea pe care a abuzat:surv 4. Motivul pentru care îl reclami:abuz de functie 5. Dovada:https://imgur.com/a/CBt92Kd 6. Comentarii adiționale:
 10. matamaaa

  Reclamatie

  Salut ai uitat de afaceri ilegale caps si toxic la revedere
 11. matamaaa

  Reclamatie

  Salut se vede in dovada ta spam dar nu a fost sanctionat !
 12. matamaaa

  Reclamatie

  Salut, in dovada ta nu exista caps nici spam si ai uitat sa dai mute pt reclama youtube.
 13. matamaaa

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:BobiPlayer90 2. Nickname-ul celui reclamat:RaareAdri 3. Sectiunea pe care a abuzat:survival 4. Motivul pentru care îl reclami:abuz 5. Dovada:https://imgur.com/a/UyDIMkd 6. Comentarii adiționale:L am intrebat cum se pune un item pe /ah
 14. matamaaa

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:BobiPlayer90 2. Nickname-ul celui reclamat:RaareAdri 3. Sectiunea pe care a abuzat:survival clasic 4. Motivul pentru care îl reclami:abuz de functie l am intrebat ceva si imi da mute 55 de minute asa ceva nu este in regulament nu se poate atat abuz pe acest server 5. Dovada:https://imgur.com/a/NDuhVPi 6. Comentarii adiționale:
 15. matamaaa

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:qAndrei_YTB 2. Nickname-ul celui reclamat:RaareAdri 3. Sectiunea pe care a abuzat:survvail clasic 4. Motivul pentru care îl reclami:abuz de functie fiindca eu am pus o intrebare 5. Dovada:https://imgur.com/a/L1vs68H 6. Comentarii adiționale:a fost o intrebare legata de server nu off/topic

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...