Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

LeviMassacre

Membru
 • Număr conținut

  11
 • Conținut per. zi

  0,5
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  1o 28m 49s

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre LeviMassacre

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. LeviMassacre

  Reclamatie

  Nu farmam cu 2 conturi, conturile respective nu sunt ale mele, nu sunt singur in echipa, am doar 1 cont. Singurul cont pe care am intrat este Westbrook. Care este motivul pentru care m-ai luat la control?
 2. LeviMassacre

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Westbrook 2. Nickname-ul celui reclamat: ValyTheKing 3. Sectiunea pe care a abuzat: Clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: refuz control 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: De cand pana cand ValyTheKing face parte din ss squad, si atunci, de ce am primit unban de la Sarah? Doresc si o dovada pentru a-ti justifica motivul controlului.
 3. LeviMassacre

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: Westbrook 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: @Sarah 3) Motivul pentru care ai fost banat: ''lagmachine'' 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Vreau sa vad o dovada cum ca EU am construit acel ''lagmachine'' 6) Comentarii adiționale:
 4. LeviMassacre

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: FoarteUratAsa 2. Nickname-ul celui reclamat: minion200502 3. Sectiunea pe care a abuzat: Svv Clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: se vede in poza/dezvaluire de identitate 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: spor
 5. LeviMassacre

  Cerere Unban

  Asta e dovada? Serios? orice om care a jucat cel putin o ora orice joc si are un mouse decent ajunge la clickurile alea pe secunda, ma poti si testa daca vrei :)))
 6. LeviMassacre

  Cerere Unban

  Imi cer scuze, uitasem de f3.
 7. LeviMassacre

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: rbchewy 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Sarahh 3) Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: ''ti-am dat ban pentru ce ai facut cu 10 minute in urma'' Eu nu folosesc hackuri de nici un fel si as dori sa stiu care este motivul exact al banului si o dovada cum ca am folosit ''hackuri''. 6) Comentarii adiționale: -
 8. LeviMassacre

  Cerere Unban

  Este falsificare de dovezi, nu am intrat pe Factions niciodata. Dovada e la 22:46 iar tu mi-ai dat ban la 22:37 Daca Jaymun mi-a dat ban dupa verificare acelei dovezi, si el a considerat ca trebuie sa fiu banat, este o greseala mare si un abuz de grad. Este foarte clar faptul ca dovada este falsificata iar eu am stat banat o perioada de timp din cauza greselii lui. Solicit un warn/remove de grad deoarece serverul nu are nevoie de astfel de jucatori incapabili. Va multumesc. El nu poate sa spuna ca "eu am primit dovezile si ti-am dat ban pe baza lor" pentru ca mi-a dat ban
 9. LeviMassacre

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: HTQ 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Jaymun 3) Motivul pentru care ai fost banat: ''dezvaluire identitate" 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Deoarece nu a avut loc nici o dezvaluire de itentitate. 6) Comentarii adiționale: Doresc sa stiu a cui identitate a fost dezvaluita, si bineinteles, o dovada clara a acestei actiuni. In caz contrar doresc sa se aplice pedeapsa meritata. Va multumesc.
 10. LeviMassacre

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: LeviMassacre 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Puk3p 3) Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Nu am folosit nici un fel de hack. Doresc o dovada 6) Comentarii adiționale: -

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...