Sari la conținut
 • Înregistrare

AlexGG13

Membru
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  100 Donează

Reputație Comunitate

2 Începător

Despre AlexGG13

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Nu stiu ce dovezi prezinți tu pe discord cand tu nu esti in stare sa dai o dovada si doar minti si vorbesti ar fi mai multe cauze din care te am descalificat dar asta e motivul principal.
 2. 1. Nume in joc: AlexGG13 2. Varsta: 15 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Op Skywars , admin global 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator):- 5. De ce ai pierdut gradul?: retragere 6. De ce il vrei inapoi: Sa ma dedic sv ului 😼 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: ma stiti voi 😉 9. ID Discord: AlexGG13#8888 10. Comentarii aditionale: SalKF
 3. 1. Nume in joc: AlexGG13 2. Varsta: 15 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: op sw , admin global 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator):- 5. De ce ai pierdut gradul?: retragere 6. De ce il vrei inapoi: pt ca m am reapucat si vreau sa ma dedic sv ului 💪 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: - 9. ID Discord: AlexGG13#8583 10. Comentarii aditionale: De data asta astept un raspuns din partea unui manager ( in caz ca aveti dubii cu faza aia din trecut o sa explic detaliat pe discord).
 4. 1. Nume in joc: AlexGG13 2. Varsta: 15 ani 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Op sw , admin global 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator):- 5. De ce ai pierdut gradul?: retragere 6. De ce il vrei inapoi: sa ma ocup de sw ul ala fain ❤ 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: pc nou n am ss uri (ma stiti voi) 9. ID Discord: AlexGG13#8583 10. Comentarii aditionale: fortaplay (andule stii despre ce vorbesc) :)))
 5. Cer t/c pt ca universul a vrut să mi se strice pc ul🤬🤬🤬
×
×
 • Creează nouă...