Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

xMarcell

Administrație Server
 • Număr conținut

  16
 • Conținut per. zi

  0,09
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  52m 22s

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre xMarcell

 • Rang
  Începător

Mai multe informații

 • ID Discord
  Marcell#2020
 • Hobby-uri:
  Imi place kickbox-ul si pe langa asta sa fac servere de minecraft.
 • Nickname Minecraft:
  xMarcell
 • Nickname CS:
  Nu joc
 • Nickname SAMP:
  Marcel
 • Nickname FiveM:
  Nu joc

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. xMarcell

  reclamatie SkyBlock ValyD4King

  ai gresit serverul
 2. xMarcell

  Informatii raportari bug-uri

  Aici puteti raporta orice bug pe care il intampinati pe server, iar noi le vom rezolva intr-un timp foarte scurt. La aceste raportari nu se aduc alte comentarii din partea playerilor si nu se voteaza.
 3. xMarcell

  Model reclamatii donatori

  Numele tau: Numele reclamatului: Motivul reclamatiei: Dovada video/poza: Descrierea incidentului: Data si ora incidentului:
 4. xMarcell

  Model reclamatie staff

  Numele tau: Numele reclamatului: Motivul reclamatiei: Dovada video/poza: Descrierea incidentului: Data si ora incidentului:
 5. xMarcell

  Model reclamatie jucatori

  Numele tău Numele reclamatului: Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: Data si ora incidentului:
 6. xMarcell

  Model cerere unban

  Nume: Data si ora banului: Dovada: Motivul banului: Cine ti-a dat ban?;
 7. xMarcell

  Model cerere helper

  Prenumele tău: Cu ce nick-uri joci pe server: Primele 7 cifre din CNP: Vârsta: ID Discord: Motivele pentru care credeţi că v-aţi califica pentru funcţia de helper: Ai citit regulamentele? Câte ore jucate aveţi in total? Câte voturi aveti in total? Dacă veţi fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteţi intra pe server?
 8. xMarcell

  REGULAMENT

  Regulamentul serverului Xenon JUCATORI: 1. Jignirile - Insultele (Jucător - Staff - Comunitate) Este interzis sa jigniti, sa amenintati, sa injurati sau sa vorbiti vulgar cu un alt jucator. Totate injuraturile si jignirile prescurtate sau scrise in alta limba vor fi sanctionate. Discriminarea pe motiv de gen, rasa, culoare sau orice alt criteriu care violeaza drepturile umane vor fi sanctionate. Riscati sa primit mute pentr
 9. xMarcell

  [ ACCEPTAT ] Cerere afiliere

  1. Nick deținător(i): xMarcell 2. Jocul pe care aveți server-ul (EX. CS 1.6, Minecraft, etc.): Minecraft 3. Platforma pe care rulează server-ul: spigot 4. Număr sloturi: 50 (sloturi nelimitate) 5. O mică descriere a server-ului: Acest server ruleaza pe versiunea 1.16.5 iar in curand pe 1.17, acest server este de survival cu plugin-uri custom cum ar fi /info, /warp si multe altele 6. IP-ul server-ului: 116.202.151.193:25598 sau xenon1.server-mc.ro 7. Versiunea de joc (Dacă este pe Minecraft): 1.16.5 8. Firmă hosting: kekshost.com 9. DNS dorit: Xenon.mine

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...