Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Punda Spy

Membru
 • Număr conținut

  4
 • Conținut per. zi

  0,13
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  45m 22s

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre Punda Spy

 • Rang
  Roberto40023
 • Dată Naștere 24.10.2005

Mai multe informații

 • ID Discord
  zSnoopy#9999
 • Nickname Minecraft:
  Roberto40023

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Punda Spy

  Aplicație Helper - [SKYBLOCK]

  1. Cum te numești?:Roberto 2. Nume în joc (nickname):Roberto40023 3. Vârstă:16 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):zSnoopy#9999 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru cu experienta si mult respect asupra jucatorilor si echipei staff. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Corect , Responsabil si ordonat 7. De ce să te alegem pe tine?:Am experienta si sunt responsabil de ce fac . 8. Care este rolul principal al unui Helper? Sa se ocupe de chat , sa ajute jucatorii si sa fie corect . 9. P
 2. Punda Spy

  Reclamatie

  Ai link acolo
 3. Punda Spy

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Roberto40023 2. Nickname-ul celui reclamat:GeorgeKillerTop 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: instigare la sanctiune 5. Dovada: https://imgur.com/EJb3i9d 6. Comentarii adiționale:AndreiGhi l-a avertizat pe JustR3KT_ ca daca mai face o reclamatie staff, va primi banip, asa ca facem noi in locul lui.
 4. Punda Spy

  Aplicație Trial-Staff - Factions

  1. Cum te numești?:Roberto 2. Nume în joc (nickname):Roberto40023 3. Vârstă:14/15 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):『𝓢』 zSnoopy 『𝓣』#9999 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment:Ultra momentan 6. De cand deții gradul?:De 1 saptamana. 7. Pe ce sectiuni vrei sa devii staff?:Factions 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru care stie sa modereze chatul si un membru rabdator. 9. De ce să te alegem pe tine?:Pentru ca sunt gata pentru a obtine aceasta functie . 10. Ai citit toate regulamen

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...