Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

star

Administrație Server
 • Număr conținut

  3
 • Conținut per. zi

  0,02
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  42m 31s

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre star

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. star

  Aplicatie Echipa Staff

  @valyx aplcația ta a fost acceptată! ✅
 2. MODEL aplicație [*] Prenume: [*] Vârstă: [*] Oraș: [*] De când joci SA:MP?: [*] Care este experiența ta roleplay?: [*] Cu ce ne poți ajuta?: [*] Cât timp petreci zilnic pe joc?: [*] De ce crezi că ți se potrivește această funcție?: [*] Metoda de contact: [*] Scurtă descriere personală (min. 50 cuvinte): ✅ TERMENI ȘI CONDIȚII: § Cererile trebuie să respecte în totalitate modelul de mai sus. § Aplicațiile trbuie făcute corect din punct de vedere gramatical. § Toate câmpurile sunt obligatorii.
 3. 1. Nick deținător(i): star 2. Jocul pe care aveți server-ul (EX. CS 1.6, Minecraft, etc.): GTA San Andreas Multiplayer (SA:MP) 3. Platforma pe care rulează server-ul: gazduirejocuri 4. Număr sloturi: 50 5. O mică descriere a server-ului: Este un server de SA:MP având modul de joc roleplay, serverul dispune în momentul de față de 15 facțiuni și 9 joburi. De asemenea toate funcțiile de conducere (administratori, helperi și lideri) sunt vacante. 6. IP-ul server-ului: 188.212.100.83:7777 7. Versiunea de joc (Dacă este pe Minecraft): SA:MP 0.3.7 8. Firmă hosting:

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...