Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Akayne

Membru
 • Număr conținut

  6
 • Conținut per. zi

  0,2
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  2o 56m 53s

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre Akayne

 • Rang
  Nou-venit
 • Dată Naștere 28.11.2002

Mai multe informații

 • ID Discord
  Akayne#4006
 • Nickname Minecraft:
  Akayne

Vizitatori Recenți Profil

31 citiri profil
 1. Akayne

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Akayne 2. Nickname-ul persoanei reclamate: Cipru si Agamer1 3. Sectiune: Survival-Adventure 4. Motivul pentru care îl reclami: Reclama 5. Dovada: https://imgur.com/gallery/isgDiO3 6. Comentarii adiționale: Domnul Agamer1 ii spunea lui Cipru sa intre pe "Gamster" sa joace skywars duo ca este el "op" acolo. :))
 2. Akayne

  [Survival - Adventure] - Propunere

  1. Nickname: Akayne 2. Propunerea ta: Acces la /repair all, /repair hand la gradul de Titan. 3. Ce beneficii va aduce?: Aceste comenzi sunt folosite pentru a repara iteme stricate/deteriorate. 4. Sectiunea pe care se va implementa: Survival - Adventure 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: - 6. Alte comentarii: Pe forum la kit titan spune ca primim /repair all și /repair pe secțiunea de survival. Prin survival înțeleg și Survival Adventure.. Nu doar Clasic. Mulțumesc pentru timpul acordat.
 3. Akayne

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Akayne 2. Nickname-ul persoanei reclamate: brotherzzzbro 3. Sectiune: SkyBlock. 4. Motivul pentru care îl reclami: Reclama. 5. Dovada: https://imgur.com/gallery/cVU5NeX 6. Comentarii adiționale: Tin sa mentionez ca jucatorul a primit mute pe sectiune.
 4. Akayne

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Akayne 2. Nickname-ul persoanei reclamate: Seby_2010 3. Sectiune: Survival Adventure 4. Motivul pentru care îl reclami: Reclama 5. Dovada: https://imgur.com/gallery/TvLIfhz 6. Comentarii adiționale: Tin sa mentionez ca i-am dat intai mute permanent.
 5. Akayne

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Akayne 2. Nickname-ul celui reclamat: zTheCobe_69 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival 4. Motivul pentru care îl reclami: Limbaj /dc 5. Dovada: https://imgur.com/gallery/0X7PYHh 6. Comentarii adiționale: -
 6. Akayne

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Akayne 2. Nickname-ul celui reclamat: ValyD4King 3. Sectiunea pe care a abuzat: SkyBlock 4. Motivul pentru care îl reclami: warn fara motiv 5. Dovada: https://imgur.com/gallery/eHqWPEX 6. Comentarii adiționale: Eu unul zic ca este o diferenta destul de mare intre acele /cf.

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...