Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

AdrianVKM

Membru
 • Număr conținut

  3
 • Conținut per. zi

  0,07
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  1o 17m 9s

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre AdrianVKM

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. AdrianVKM

  Cerere helper Manzuu

  1. Numele Tau:Adrian 2. Nick-ul Tau:Manzuu 3. Varsta si anul nasterii:12 ani 23.05.2008 4. Primele 7 cifre din CNP:******* 5. Ce pedepse ai primit in trecut (Sincer):am avut un ban pentru 7 zile (Refuz de Control) 6. Ce ne poti spune despre tine aproximativ 40 cuvinte:Ma numesc Adrian. Am varsta de 12 ani, ma joc Mc de 6 ani, si mi-ar Placea sa fac parte din comunitatea Lions 7. De cat timp joci pe server: de la 2 wipeuri 8. Ce calitati trebuie sa aibe un membru staff:sa nu fie Toxic, sa nu injure,sa se compoarte civilizat cu ceilalti membri Staff, nu au voie sa Dea /ignore da
 2. AdrianVKM

  Cerere helper Manzuu

  1. Numele Tau:Adrian 2. Nick-ul Tau:Manzuu 3. Varsta si anul nasterii:12 ani 23.05.2008 4. Primele 7 cifre din CNP:******* 5. Ce pedepse ai primit in trecut (Sincer):Am avut 5 banuri permanente pentru unfair advatage intave (sv de la hamsteri) 6. Ce ne poti spune despre tine aproximativ 40 cuvinte:sunt o fire foarte sociala si uneori vulcanica :) 7. De cat timp joci pe server: de la 2 wipeuri 8. Ce calitati trebuie sa aibe un membreu staff:Sa fie intelegator deschis,si sa cunoasca foarte bine regulamentul 9. Poza cu orele sa se vada si numele:- 10. Cunosti regulamentul:da
 3. AdrianVKM

  Cerere Builder

  1.Nume:Adrian 2.Varsta:13 3.Nume in joc: AdrianVKM 4.experiența Building:2 ani jumate 5.Cunoștințe WorldEdit/VoxelSniper/CS: WorldEdit, si cateva cunostinte in VoxelSniper. 6.Clasa de Build nu am (Structura/Terraforming/Organic): Terraforming si structuri. 7.Cel mai mult timp petrecut la o construcție: 4 zile. 8.Construcții/Portofoliu: N-am 9. Descrieți-vă in câteva cuvinte:sunt un om care Ii place sa vorbeasca intruna si fara oprire :) 10. Ești capabil să lucrezi în echipă? Da, BIneInteles! 11. Alte precizări: Va multumesc.

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...