Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Puk3p

Membru
 • Număr conținut

  73
 • Conținut per. zi

  0,61
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  23o 48m 51s

Reputație Comunitate

10 Avansat

Despre Puk3p

 • Rang
  Începător
 • Dată Naștere 08.02.2001

Mai multe informații

 • ID Discord
  Cᴀʟʟ Mᴇ Gᴇᴏʀɢᴇ#4426
 • Hobby-uri:
  Build
 • Nickname Minecraft:
  Puk3p

Vizitatori Recenți Profil

259 citiri profil
 1. Puk3p

  [OneBlock] - Propunere

  Bună Tampon ! Nu știu ce să zic, nu mi se pare o idee așa bună, nu văd rostul sincer să fiu. Toteme găsești pe /ah și se dau și la event, deci votul meu este
 2. Puk3p

  Aplicație Helper - [Survival-Adventure]

  Bună Iulian ! - Nu te văd activ, mai ales pe chat. - Punctul 7 mi-a displăcut (formularea ta). - Nu ai minimul de post uri pe forum. Votul meu este Fii mai activ pe chat și fă-te remarcat !
 3. Puk3p

  Aplicație Helper - [Survival Clasic]

  Salut Rareș ! - La punctul 10 ai mințit, ba chiar cu mine ai întâlnit probleme, și nu una, ba chiar multiple. - Scenariul 13 este slăbuț. - Și ai un comportament neadecvat http://i.prntscr.com/cJ4p-3HyROynRuC2-qPmhA.png În concluzie, votul meu este Revino cu o cerere mai bună și un comportament ca atare.
 4. Puk3p

  [survival clasic] - Propunere

  Bună optimus ! Eu sunt pentru faptul că dacă am avea armuri de netherite pe shop ce rost ar mai avea să ne ducem să minăm Netherithe ?
 5. Puk3p

  Aplicație Helper - [Survival-Classic]

  Bună Dani! - Nu te-am văzut niciodată pe chat. - Nu ai minimul de posturi pe forum. - Scenarii slabe rău. - Greșeli gramaticale. Votul meu este Revino cu o cerere mai bună și o activitate ca atare !a
 6. Puk3p

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Puk3p 2. Nickname-ul celui reclamat: Clerance 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival-Clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: mute abuziv 5. Dovada: https://prnt.sc/1glw6nq 6. Comentarii adiționale: Eu nu consider ăsta fiind motiv de mute,
 7. Puk3p

  Aplicație Helper - [AICI PUNEȚI SECȚIUNILE]

  Salut Ștefan ! - Nu ești activ. - AI un comportament toxic. - Scenarii slabe.„ În concluzie, votul meu este Revino cu altă cerere !
 8. Puk3p

  Aplicație Helper - [Oneblock]

  Bună Petru ! - Ești activ. - Ajuți jucătorii. - Regulament necitit. - Greșeli gramaticale majore. - Minți în legătură cu vârsta ta - Scenarii foarte slabe. În concluzie, votul meu este Revino cu altă cerere mai bună !
 9. Puk3p

  [Survival Adventure] - Propunere

  Salut Andrei ! Posibil să fii nou pe secțiune, dar deja există ceea ce spui tu chiar la spawn uite aici: https://prnt.sc/1fvu7tr În concluzie, votul meu e
 10. Puk3p

  Aplicație Helper - [Survival Adventure]

  Bună Cristi ! - Ai un comportament adecvat. - Nu prea ești așa activ din punctul meu de vedere. - Scenariul 15 și 12 sunt slăbuțe rău. - Ai câteva greșeli gramaticale, iar pe chat ești plin de greșeli.. În concluzie, votul meu este Revino cu o crere mai bine detaliată ! Survival-Adventure Survival-Clasic
 11. Puk3p

  Anunț Retragere

  Baftă bro !
 12. Puk3p

  Aplicație Helper - [AICI PUNEȚI SECȚIUNILE]

  Bună Alex ! - Cerere slabă. - Nu te-am văzut fiind activ. - Scenarii slabe. - Greșeli gramaticale. Aceste fiind spuse, votul meu este Revino cu o cerere mai bună !
 13. Puk3p

  Reclamatie

  Bună HowTObeNOOB !! Uite cum a stat treaba, am scris /temp și am dat TAB, mi-a dat /tempmute și nu am văzut: https://prnt.sc/1ecqw0g dar apoi după ce am realizat dup 10 secunde, m-am corectat, se vede aici în ss-ul ăsta https://prnt.sc/1ecrbk1 Numai bine !
 14. Puk3p

  Cerere Unban

  Bună slo95 ! E bine că ești ambițios ! Las asta aici. La 1:37 se poate vedea cu 0.25 cum dădeai prin perete de 3 ori.
 15. Puk3p

  Anunț Retragere

  Bine că mă lași și tu... mult succes !

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...