Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

_L0rd_Hack3r_

Membru
 • Număr conținut

  10
 • Conținut per. zi

  0,1
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  1o 4m 48s

Reputație Comunitate

-3 Rău

Despre _L0rd_Hack3r_

 • Rang
  Începător
 • Dată Naștere Iunie 26

Mai multe informații

 • ID Discord
  Smoke.3D#4557
 • Vechime:
  2018
 • Nickname Minecraft:
  _L0rd_Hack3r_

Vizitatori Recenți Profil

109 citiri profil
 1. _L0rd_Hack3r_

  Aplicație Helper - [AICI PUNEȚI SECȚIUNILE]

  1. Cum te numești?:Lorand 2. Nume în joc (nickname):_L0rd_Hack3r_ 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Smoke.3D#4557 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru activ care v-a avea grija de chatul serverului și voi ajuta jucătorii și noi veniti. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Atent,Răbdător și Integrator 7. De ce să te alegem pe tine?:Pentru că eu ajut jucătorii acord sancțiuni și niciodată nu fac favorizări. 8. Care este rolul principal al unui Helper?Rolul principal al un
 2. _L0rd_Hack3r_

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:_L0rd_Hack3r_ 2. Nickname-ul celui reclamat:Alisan__ 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:mute gresit 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 3. _L0rd_Hack3r_

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Murinho44 3) Motivul pentru care ai fost banat:Heck Prima poza inainte de duel 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Find ca am dat un duel la caterinca si nu stiu cum naiba se vede ca mergeam cu spatele nu inteleg... e bug de la sv/textura lui 6) Comentarii adiționale:Astept unban
 4. _L0rd_Hack3r_

  Reclamatie

  Buna frate tu ai injurat eu am dat mute cum scrie in regulament, daca crezi ca nu fac screnn atunci cand dau un mute cred ca te inseli .
 5. _L0rd_Hack3r_

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:_L0rd_Hack3r_ 2. Nickname-ul celui reclamat:darkstar_yt 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 6. _L0rd_Hack3r_

  Aplicație Helper - [AICI PUNEȚI SECȚIUNILE]

  1. Cum te numești?:Lorand 2. Nume în joc (nickname):_L0rd_Hack3r_ 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Smoke.3D#4557 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Sunt un membru al comunitatii foarte activ si pus pe treaba. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Respectuos,Seriozitate,Istet. 7. De ce să te alegem pe tine?:Sectiunea Factions are nevoie de staff nou. 8. Care este rolul principal al unui Helper? 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):Factions. 10. Ai întâmpin
 7. _L0rd_Hack3r_

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:_L0rd_Hack3r_ 2. Nickname-ul celui reclamat:Alahbran 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Abuz 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:suces.
 8. _L0rd_Hack3r_

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:_L0rd_Hack3r_ 2. Nickname-ul celui reclamat:Narxxxis69 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Mute gresit 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:Nik
 9. _L0rd_Hack3r_

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:_L0rd_Hack3r_ 2. Nickname-ul celui reclamat:JustR3KT_ 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Mute gresit 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 10. _L0rd_Hack3r_

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:_L0rd_Hack3r_ 2. Nickname-ul celui reclamat:David_Eduard 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:Nimic.

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...