Sari la conținut
 • Înregistrare

DeagleV3

Membru
 • Număr conținut

  72
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  480 Donează

Reputație Comunitate

2 Începător

Despre DeagleV3

 • Rang
  Începător

Informații personale

 • Oraș
  București
 • Vârstă
  15

Date de contact

 • ID Discord
  RἋresӍŃT1#2674
 • IGN Minecraft
  rares1603
 • IGN SA:MP
  raresmnt1

Vizitatori Recenți Profil

186 citiri profil
 1. DeagleV3

  Propunere

  1. Nick: rares1603 2. Propunerea ta: Sa se adauge duelul (./duel) 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Sa putem face pvp si 1 vs 1 nu doar la warp pvp, eu cred ca o sa fie fun sa avem ./duel. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu. 5. Alte comentarii: :3
 2. 1) Nick-ul tău:rares1603 2) Nick-ul celui reclamat: romain44player 3) Motivul pentru care il reclami: hack 4) Dovada: 5) Alte comentarii: ceaw bro, la minutul 0:20 se vede.
 3. 1) Nick-ul tău:rares1603 2) Nick-ul celui reclamat: TIgerGFG 3) Motivul pentru care il reclami: hack 4) Dovada: 5) Alte comentarii: ceaw bro, la minutul 2:12 se vede.
 4. 1) Nick-ul tău: rares1603 2) Nick-ul celui reclamat: SebiMilSugi 3) Motivul pentru care il reclami: nume obscen 4) Dovada: 5) Alte comentarii: ..
 5. 1) Nick-ul tău:rares1603 2) Nick-ul celui reclamat:KingKongSX 3) Motivul pentru care il reclami: hack 4) Dovada: 5) Alte comentarii: ceaw pe la minutu 0:13 se vede.
 6. 1. Cum te numești?: Rareș 2. Nume în joc (nickname): rares1603 3. Vârstă: 15 intr-o luna 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): RἋresӍŃT1#2674 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un baiat activ, serios, de incredere si care este se poate implica la maxim si sa creeze o sectiune fara hackerii, fara injuraturii si sa ajute pe oricine. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: harnic, serios si glumeț. 7. De ce să te alegem pe tine?: Deoarece sunt un om care se implica in ce face, harnic si serios si chiar pot sa fac sectiunea respective mai faină. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Rolul principal al unui helper este : Sa țină chat-ul curat, sa ajute pe oricine si sa baneze oamenii care fac bug-uri si care joaca cu hack. 9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3): RolePlay + SkyBlock 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu, respect foarte mult personalul staff-ului deoarece nu favorizeaza si sunt de treaba. 11. Ai citit regulamentul?: Da, MC-RO 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Rareș sunt din București, imi place sa fac orice sport si să ma joc pe pc-ul meu. Și cel mai mult sa ma joc roleplay si SkyBlock 🙂 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Mai intai o sa ofer mute-ul pentru spam (20m sau 15 daca e avoid ) apoi o sa ma ocup de cel care injura ( mute 20m daca e limbaj, daca e jignire jucator1 ora, daca este jignire staff 1 zi sau daca injura serverul mute 1 zi), apoi o sa ocup de cel care are nevoie să chem un operator o sa chem un operator si o sa îi spun lui bugul, la sfarșit o sa cer dovezi sau daca inca e la pvp/ daca inca mineaza / daca inca zboara cu flyhack o sa stau spec pe el ( daca o sa am acces la vanish ). 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: O sa raspund astfel: Imi cer scuze, aceasta informație este confidențiala si sa vorbeasca cu un manager sau cu dino owner-ul. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). O sa fac un ss și o sa il transmit către un superior, daca sunt helper o sa corectez pedeapsa si o sa transmit dovada unui operator pentru a lua 1/3 sau 2/3 sau chiar 3/3. 16. Comentarii adiționale: Am mai facut o cerere dar am uitat de 15... srry 😞
 7. 1. Nick: rares1603 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: In spawn cat si pe bariere exista un bug cu rod (undița), poți sa lovești pe oricine cu undița si poți sa arunci jucatorii in void. ( in zonele anti pvp ). 3. O scurtă descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: Pai iti achiziționezi o undița si doar lovești un jucator. 4. Screenshot / Videoclip care să prezinte respectivul bug: 5. Alte comentarii minute 4:17 se vede cel mai bine cand sunt lovit de el folosind o undița!
 8. 1. Nume în joc (nickname): rares1603 2 Vârstă: 15 intr-o luna 3. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): RἋresӍŃT1#2674 4. De ce dorești să intri în poliție: Doresc sa intru in politie , deoarece doresc sa experimentez ceva nou , dar si pentru ca vreau sa fie o liniste in acest mod RolePlay prin : a opri jefuitorii , a salva jucatori de la omor , a baga la criminali, drogatii, etc la inchisoare 5. De ce să te alegem pe tine?: Imi asum timpul necesar si daca o sa primesc gradul o sa incerc sa fiu cel mai activ, o sa ies si din gang-ul meu daca este nevoie 6.Comentarii aditionale:Va multumesc pentru timpul acordat la aceasta cerere ! ❤️
 9. DeagleV3

  Propunere

  1. Nick: rares1603 2. Propunerea ta:Sa se adauge un cartier nou sau cel macar inca cateva case in cartierele existente acum, 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Daca se baga un cartier nou lumea ar avea case mai diferite, si daca o sa se bage mai multe case lumea o sa aiba unde sa stea. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Da, am deja un loc unde ar merge un cartier : 5. Alte comentarii:❤️
 10. 1. Nick:rares1603 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: casa nr 38 nu merge [ e cumparata de CEAPPLE ] 3. O scurtă descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: pai e gen un bug la casa, e activ acum 4. Screenshot / Videoclip care să prezinte respectivul bug: 5. Alte comentarii: ajutor, CEAPPLE a platit 30k munciti si na..
×
×
 • Creează nouă...