Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Under_Clocked

Membru
 • Număr conținut

  72
 • Conținut per. zi

  0,3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  3o 16m 29s

Reputație Comunitate

2 Începător

Despre Under_Clocked

 • Rang
  Începător

Mai multe informații

 • ID Discord
  ReachIsIlegal#0207
 • Nickname Minecraft:
  Under_Clocked

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Under_Clocked

  Cerere Unban

 2. Under_Clocked

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:ProGamerMoment 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:xGeorgel_09 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: 6) Comentarii adiționale:
 3. Under_Clocked

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:Under_Clocked 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:HumzyYT 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:n am hec 6) Comentarii adiționale:
 4. Under_Clocked

  Reclamatie

  nu e mute corect LMAO. pentru prelungire, scris colorat si limbaj doar 15min ?:))
 5. Under_Clocked

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Under_Clocked 2. Nickname-ul celui reclamat:511Gvbi 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 6. Under_Clocked

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Under_Clocked 2. Nickname-ul celui reclamat:511Gvbi 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factins 4. Motivul pentru care îl reclami:mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 7. Under_Clocked

  Reclamatie

  ce ai filmat? ;))))))))))) ca am dat perla in sus
 8. Under_Clocked

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:RiciulSuprem 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Murinho44 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:ce hec 6) Comentarii adiționale:
 9. Under_Clocked

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:zReach_ 2. Nickname-ul celui reclamat:fusion 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:mute gresit 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 10. Under_Clocked

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:zReach_ 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Murinho44 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:n am hec 6) Comentarii adiționale:
 11. Under_Clocked

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:agaga 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:xGeorgel_09 3) Motivul pentru care ai fost banat:ban avoid 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:copilu la helper nu are acces la dupeip pwp, ignorati hack-u ms 6) Comentarii adiționale:
 12. Under_Clocked

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:zReach_ 2. Nickname-ul celui reclamat:new_daily 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:ban in combat 5. Dovada: https://youtu.be/S44uoYKA-XE 6. Comentarii adiționale:
 13. Under_Clocked

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:GANGREACH 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:HumzyYT 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: 6) Comentarii adiționale:
 14. Under_Clocked

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:ReachZeW 2. Nickname-ul celui reclamat:_SifZad_ 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:1/3 si nici n-are gradu de 1min
 15. Under_Clocked

  Reclamatie

  de ce mi-ai dat a 2-a poza? ca am schimbat ip-ul si tot mi-ai dat ban?

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...