Sari la conținut
×
×
 • Creează nou...

Jazz SILENT

Membru
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre Jazz SILENT

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. 1. Cum te numești?:Andrei 2. Nume în joc (nickname):Shoz 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):CarnatFox#3856 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Activitate 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Glumet,Istet,Rabdator 7. De ce să te alegem pe tine?:Pentru ca sunt activ si incerc sa ajut cat mai multi playeri 8. Care este rolul principal al unui Helper?Rolul principal al unui helper este de a ajuta jucatorii. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):Factions 10. Ai în
 2. Jazz SILENT

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Shoz 2. Nickname-ul celui reclamat:tqmmytz 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Mute aiurea 5. Dovada:https://imgur.com/uTC9hXC 6. Comentarii adiționale:
 3. Jazz SILENT

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Shoz 2. Nickname-ul celui reclamat:Platinum 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Mute gresit 5. Dovada:https://imgur.com/uTG7a7i https://imgur.com/QCEYTXL 6. Comentarii adiționale:
 4. Jazz SILENT

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Shoz 2. Nickname-ul celui reclamat:HymeX02 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Mute gresit 5. Dovada:https://imgur.com/CZon3to 6. Comentarii adiționale: