Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Alex Pintilie

Membru
 • Număr conținut

  16
 • Conținut per. zi

  0,11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  1o 49m 12s

Reputație Comunitate

1 Începător

Despre Alex Pintilie

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Alex Pintilie

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:Alexuq 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:ShadowMaster_WTF 3) Motivul pentru care ai fost banat:bug dissconnect 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:e un bug general se intampla la toata lume nu am ce sa fac 6) Comentarii adiționale:
 2. Alex Pintilie

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Alexuq 2. Nickname-ul celui reclamat:TiganuNBN 3. Sectiunea pe care a abuzat:Survival 4. Motivul pentru care îl reclami:mute gresit 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 3. Alex Pintilie

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Alexuq 2. Nickname-ul celui reclamat:TiganuNBN 3. Sectiunea pe care a abuzat:Survival 4. Motivul pentru care îl reclami:mute gresit 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 4. Alex Pintilie

  Cerere Unban

  javaw 2021-04-17 19-34-40-584.mp4 plus asta sa te uiti pana la final sa vezi ce usor e -era cnv pe fundal
 5. Alex Pintilie

  Cerere Unban

  da in primu rand nu am vazut ce ai scris pe chat deoarece aveam xp boost cum am mai zis si in al doilea rand se pot atinge usor 11-12 cps cu butterfly click
 6. Alex Pintilie

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:Alexuq 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:MiGhTyBaK 3) Motivul pentru care ai fost banat:AUTO/HACK 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/a/gQKn0pJ 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:nu am auto doar ca mighty m-a strigat de 3 ori pe chat si eu nu am vazut deoarece aveam xp boost 6) Comentarii adiționale:<3
 7. Alex Pintilie

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:Alexuq 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:ItzBadDreamZ 3) Motivul pentru care ai fost banat:bug perla 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: 6) Comentarii adiționale:
 8. Alex Pintilie

  Cerere Unban

  na ok ti-am pus si dovada din perspectiva mea nu am ce sa fac altceva sa imi iau unban si ma joc cu forge pentru modul ala better pvp daca stii btw si cand avea blindness sa stii ca avea si tracers dar sunt bun pe editat:)))
 9. Alex Pintilie

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:Zutza 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Narruto990 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:am filmat cand m-am batut 6) Comentarii adiționale:nu ma auzea printre aia Badlion_Client_2021_04.05_-_19_18_59_03.DVR_Trim.mp4
 10. Alex Pintilie

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:Alexuq 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Cristi20 3) Motivul pentru care ai fost banat:bug perla 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:nu cred ca are dovada 6) Comentarii adiționale:asta este
 11. Alex Pintilie

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:Alexuq 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:ManelistulPyle 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:nu joc cu hack si s-a ofticat pe mn 6) Comentarii adiționale:
 12. Alex Pintilie

  Cerere Unban

  pyke dc ai pus muzica ca vr sa aud autoclickeru
 13. Alex Pintilie

  Cerere Unban

  ai pus o filmare cu rust prieteeâne
 14. Alex Pintilie

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:Alexuq 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:ManelistulPyke 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:nu folosesc hack si era ofticat pe mn 6) Comentarii adiționale:nu are dovada
 15. Alex Pintilie

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Alexuq 2. Nickname-ul celui reclamat:SylenT1337 3. Sectiunea pe care a abuzat:Survival 4. Motivul pentru care îl reclami:Mute pe degeaba lui rewgand 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...