Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Mailo25

Membru
 • Număr conținut

  9
 • Conținut per. zi

  0,02
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  22m 49s

Reputație Comunitate

1 Începător

Despre Mailo25

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Mailo25

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: Serre 2. Vârstă: 19 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Ultra 4. Sectiunile unde ai avut gradul: Play - general 5. De ce ai pierdut gradul?: wipe 6. De ce îl vrei înapoi?: am revenit 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: nu 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: 9. ID Discord: Mailo#8625 10. Comentarii adiționale: CHITANTA SERRE ULTRA.pdf
 2. Mailo25

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: Mailo25 2. Vârstă: 20 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Prime 4. Sectiunile unde ai avut gradul: global 5. De ce ai pierdut gradul?: wipe 6. De ce îl vrei înapoi?: am revenit pe joc 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: nu 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: 9. ID Discord: Mailo#8625 10. Comentarii adiționale:
 3. Mailo25

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: Mailo2512 2. Varsta: 16 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: fly 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator):global 5. De ce ai pierdut gradul?: wipe 6. De ce il vrei inapoi: inca joc 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: nu 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: 9. ID Discord: 10. Comentarii aditionale:
 4. Mailo25

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: Serre 2. Varsta: 18 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: ultra 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator):global 5. De ce ai pierdut gradul?: wipe 6. De ce il vrei inapoi: inca joc 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: nu 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: 9. ID Discord: 10. Comentarii aditionale:
 5. Mailo25

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: Mailo25 2. Varsta: wp 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Prime 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator):global 5. De ce ai pierdut gradul?: wipe 6. De ce il vrei inapoi: inca joc 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: nu 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: 9. ID Discord: Mailo#8625 10. Comentarii aditionale:
 6. Mailo25

  Cerere Unban Mailo25 / Serre

  Salut, nu cred ca am spus vreo secunda ca nu eram amandoi conectati. I-am dat mesaj lui Alexandru, care m-a lamurit ca e totusi mai bine sa iasa unul dintre noi, a iesit Serre, si imediat am primit ban amandoi. Multumesc! 🙂
 7. Mailo25

  Cerere Unban Mailo25 / Serre

  1) *Nick-ul tau: Mailo25 si sora mea, Serre 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Vortex si ceva cu Bloblox 3) *Motivul pentru care ai fost banat: 2 conturi la event 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Survival 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pe mine nu ma intereseaza de evenimentele voastre cu give all si alte lucruri, tocmai ce vorbeam cu AlexandruSAN legat de asta, si sora mea s-a deconectat. Fix atunci am primit ban amandoi, nu mi se pare normal. Nu am 10-12 ani, am 20, am mun

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...