Sari la conținut

gush3l

Membru
 • Număr conținut

  26
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  520 Donează

Reputație Comunitate

6 Începător

Despre gush3l

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. gush3l

  Retragere definitivă

  Bafta bai zeuleanco
 2. 1. Nume: Francisc 2. Varsta:15 3. Nume in joc:Conall89 4. Experienta Building:0 ani 5. Cunostinte WorldEdit/VoxelSniper/CS: worldedit 6. Clasa de Build (Structura/Terraforming/Organic): nimic 7. Cel mai mult timp petrecut la o constructie: 1 ora baza factions 8. Constructii/Portofoliu: n-am 9. Descrie-te in cateva cuvinte: sunt un baiat dragut si finut 10. Esti capabil sa lucrezi in echipa? Da , ca in Spania 11. Alte precizari: nmk
 3. gush3l

  Reclamatie

  1. Nick-ul userului reclamat: @peNNNk 2. Motivul pentru care îl reclami: 18. Este strict interzis să răspundeți ultimul la mai mult de 5 topicuri la prezentări utilizatori/staff/poze în decursul a 24h. Sancţiune: [W] 3. Regula încălcată + poză cu aceasta: 18. Este strict interzis să răspundeți ultimul la mai mult de 5 topicuri la prezentări utilizatori/staff/poze în decursul a 24h. Sancţiune: [W] 4. Link către regulamentul din care face parte regula: 5. Poză cu mesajul reclamatului: 6. Link către mesajul acestuia: https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/forum/53-prezentări-utilizatori/ 7. Comentarii adiţionale: scuze penc , si eu am luat warn pe asta :)))
 4. ai un comportament cancer , nu ajuti playerii si nu dai mute
 5. Cancer , nu ajuti playerii , doar te joci
 6. gush3l

  Cerere Retragere

  1) Nick: Conall89 2) Gradul detinut: Moderator - Sw,Factions,surv 3) Motivul pentru care te retragi: maine incep clasa a 9 a , si vreau sa dedic cat mai mult timp scolii (pentru a da o impresie buna profesorilor alte chestii) 4) Comentarii aditionale: Bafta la trial op Necros, katakuna si razvy!
×
×
 • Creează nouă...