Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Barabas Andrei Mario

Membru
 • Număr conținut

  23
 • Conținut per. zi

  0,09
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  42m 51s

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre Barabas Andrei Mario

 • Rang
  Începător

Mai multe informații

 • ID Discord
  AndreiB#0592
 • Hobby-uri:
  Imi place sa ma joc pe calculator si sa ma dau cu bicicleta.
 • Vechime:
  Aproape 3 ani.
 • Nickname Minecraft:
  Clerance

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Clerance 2. Nickname-ul celui reclamat: _dennys 3. Sectiunea pe care a abuzat: survival classic 4. Motivul pentru care îl reclami: warn acordat aiurea 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Zii frumoasa.
 2. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Clerance 2. Nickname-ul celui reclamat: Irina_BTW 3. Sectiunea pe care a abuzat: survival classic 4. Motivul pentru care îl reclami: abuz mute. 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Sa fie sanctionat.
 3. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie

  bandicam 2021-07-21 12-46-49-095.mp4 1. Nickname-ul tău: Clerance 2. Nickname-ul persoanei reclamate: Irina_BTW 3. Sectiune: survival classic 4. Motivul pentru care îl reclami: bug cu perla + sethome la mine acasa 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Sa fie sanctionat.
 4. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie

  am primit mute 30 de minute , in loc de 15. Nu am specificat cu cn vorbesc. Daca tu te-ai simtit e fix problema ta.
 5. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Clerance 2. Nickname-ul celui reclamat: eulonix 3. Sectiunea pe care a abuzat: survival classic 4. Motivul pentru care îl reclami: mute/warn acordat aiurea 5. Dovada: https://imgur.com/a/6oAc6lw 6. Comentarii adiționale: nu.
 6. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie

  aha. ok .
 7. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie

  eu nu inteleg care e problema ta. dar e ok las-o asa. am fost sanctionati amandoi si eu si acel player.
 8. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie

  Am fost sanctionat pentru ce s a intamplat duminica in jurul orei 13:00. Mi-a fost scos gradul. Fix in aceeasi zi am donat iar pentru gradul de ultra. Detin dovezi. Reclamatia nu mai este valabila.
 9. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie

  Am fost sanctionat pentru ce s a intamplat duminica in jurul orei 13:00. Mi-a fost scos gradul. Fix in aceeasi zi am donat iar pentru gradul de ultra. Detin dovezi. Reclamatia nu mai este valabila.
 10. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie

  Mi-a fost scos gradul pentru 3/3 duminica in jurul orei 13:00. Si tot in aceeasi zi am donat pentru gradul de ultra, detin dovada. Reclamatia nu mai este valabila. Am fost deja sanctionat.
 11. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie Clerance abuz

  MI-a fost scos gradul in aceea zi, si am donat iar fix in aceeasi zi pentru ultra, detin dovezi. Nu cred ca reclamatia mai este valabila.
 12. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie

  =))) m-ai facut sa rad. las-o asa ok? am fost sanctionat corect da? asa si alt player trebuie sa fie sanctionat. daca tu spui ca ovidiucont2005 mi-a dat mute pentru ca am injurat. a fost corect. asa cum si danih123 sau cine a injurat a primit mute. nu vad greseala 😃
 13. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie

  bai copile , daca nu stii care e povestea te rog sa pleci da? eu i-am injurat deoarece eram in pvp da? si au venit 5vs1 . ce naiba vrei sa fac? sa le spun bravo baieti haideti sa va mai dau iteme? eu ti am zis ca tu esti prost mai demult dar nu m am crezut. daca chiar asa vreau sa fiu si banat permanent sa nu mai intru pe comunitatea asta daca e vorba de copii de 15 ani ca tine sau restu de pe server. si sa mi fie scos si gradul. Si da dau mute, care e problema? A injurat. Si mie mi se putea da mute. de ce nu a-ti facut-o?
 14. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie

  ce dracu vrei sa fac daca nu am comanda /jail ? le-am dat warn si urma sa anunt un admin sau cineva care are acces la comanda /jail . dar se pare ca esti incult si nu ai ce cauta pe server.
 15. Barabas Andrei Mario

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Clerance 2. Nickname-ul persoanei reclamate: SorbCiorba 3. Sectiune: Survival classic 4. Motivul pentru care îl reclami: hack 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Sa fie sanctionat.

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...