Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Bad.

Membru
 • Număr conținut

  451
 • Conținut per. zi

  2,45
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4
 • Timp petrecut online

  1z 21o 18m 58s

Bad. a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 20

Bad. a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

62 Excelent

Despre Bad.

 • Rang
  Avansat
 • Dată Naștere 04.07.2003

Mai multe informații

 • ID Discord
  Alexandru.#0420
 • Hobby-uri:
  Workout, Music, Video Games, Netflix, Sleeping
 • Vechime:
  2016 - Prezent
 • Nickname Minecraft:
  ItsBadDreamZ
 • Nickname CS:
  -
 • Nickname SAMP:
  -
 • Nickname FiveM:
  -

Vizitatori Recenți Profil

644 citiri profil
 1. Bad.

  Reclamatie

  https://youtu.be/qovVCAAVfHM
 2. Bad.

  Anunț Retragere ItsBadDreamZ

  1) Nickname: ItsBadDreamZ 2) Gradul deținut: Supervizor (Survival Adventure, Survival Clasic, OneBlock) 3) Motivul pentru care te retragi: Școală, și apoi vacanță. 4) Comentarii adiționale: -
 3. Bad.

  Aplicație Helper - [ OneBlock ]

  Salut! Cererea este foarte slab formulată, având în vedere că n-ai citit regulamentul, răspunsurile de la scenarii și greșelile gramaticale din ea. Pe server nu ești activ, și nu ajuți jucătorii, dar poți să începi să începi să fii mai activ pe secțiune, să ajuți jucătorii și să revii cu o nouă cerere, de data aceasta, fără greșeli gramaticale și cu regulamentul citit, iar eu îmi voi schimba votul, dar până atunci, Sărbători fericite!
 4. Bad.

  Aplicație Helper - [AICI PUNEȚI SECȚIUNILE]

  Salut! Cererea este destul de slab formulată, având în vedere răspunsurile de la punctele 15 și 13. Pe server te comporți ok, dar nu ajuți playerii. Poți să începi să faci o cerere mai ok, să ajuți playerii, și eu îmi voi schimba votul. Până atunci, eu sunt
 5. Bad.

  Aplicație Helper - [OneBlock]

  Salut. Recent ai primit ban pentru hack. Fiind un membru staff, dacă folosești hack, ești sancționat conform regulamentului : 5. Să folosiți moduri sau texturi ce vă oferă avantaje. (exemplu: killaura, xray sau orice alt tip de cheat). SANCȚIUNE: 3 AVERTISMENTE (REMOVE)
 6. Bad.

  Cerere Unban

  https://youtu.be/5__ROVwO1-M
 7. Bad.

  Reclamatie ItsBadDreamZ

  Salut, nu am fost sigur dacă să îți dau mute pentru glume sau nu, și având în vedere că ai spamat de 3 ori, ți-am dat mute pentru spam avoid. Și poate că îți dădeam mute pentru glume dar dacă nu era corect, îmi făceai reclamație pentru sancțiune acordată greșit, right?
 8. Bad.

  Cerere Unban

  Salut. Pentru că a fost event, trebuia să anunți din timp că sunteți 3 persoane diferite. N-ai anunțat, ai primit ban, nu este vina mea, cer scuze. 16. Să intrați cu 2+ conturi la event. În cazul în care aveți rude pe același IP, va trebui să anunțați operatorul sectional înainte de începerea evenimentului. SANCȚIUNE: BAN 6 ORE
 9. Bad.

  Cerere Unban

  De asemenea, - Cererea este în mod automat anulată dacă respectivul nu o formulează în primele 24 de ore de la primirea ban-ului.
 10. Bad.

  Cerere Unban

  - În cazul în care la subpunctul 4 nu ați pus un screenshot cu F3 ON, un membru staff o să vă atenționeze că aveți la dispoziție 24 de ore să editați cu un screenshot valid. Neîncadrarea în acest interval duce la respingerea cererii.
 11. Bad.

  ReclamatieR ItsBadDreamz

  Din câte știu eu, /AC e chat-ul pentru a raporta un hacker/bug sau pentru a pune o întrebare. Nu e chat rezervat pentru cei care au luat mute. Și totuși, ai acces la /privatemessage dacă tot voiai să-mi zici să îți scot mute-ul. O zi bună ^-^❤
 12. Bad.

  Cerere Unban

  Nu a fost necesar să te întreb, pentru că s-a văzut foarte clar că îți mișcai mouse-ul, ceea ce e dovadă că erai la PC. Și totuși, dacă nu erai la PC, nu făceai această cerere imediat după ce ai primit unban.
 13. Bad.

  Cerere Unban

  Si ti se pare ca daca nu esti afk, inseamna ca nu folosesti auto-clicker? :))))))))))))))))))))))
 14. Bad.

  Cerere Unban

  click.
 15. Bad.

  ReclamatieR ItsBadDreamz

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...