Sari la conținut
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

WolfixStund

Membru
 • Număr conținut

  16
 • Conținut per. zi

  0,05
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  160 Donează
 • Timp petrecut online

  1o 54m 32s

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre WolfixStund

 • Rang
  Începător
 • Dată Naștere 10.02.2005

Mai multe informații

 • ID Discord
  WolfixStund#2524
 • Hobby-uri:
  Cititul
 • Nickname Minecraft:
  WolfixStund
 • Nickname CS:
  WolfixStund
 • Nickname SAMP:
  WolfixStund
 • Nickname FiveM:
  WolfixStund

Vizitatori Recenți Profil

261 citiri profil
 1. WolfixStund

  Cerere Recuperare Grad GabyTheWolf

  1. Nume in joc: GabyTheWolf 2. Vârstă: 21 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Ultra 4. Sectiunile unde ai avut gradul: Global 5. De ce ai pierdut gradul?: S-a dat wipe 6. De ce îl vrei înapoi?: - 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: 9. ID Discord: WolfixStund#2524 10. Comentarii adiționale:
 2. WolfixStund

  Cerere Unban WolfixStund

  Nu înțeleg ce este ciudat în filmarea aia, iR0nim mi-a prins câteva combo-uri bune la început apoi i-am prins eu lui, ce este așa ciudat? El joacă cu fov 100+ și de aia pare că dau de la distanța aia. Plus că nu am de ce să bag hack la duel, mai ales că nu am dat duel pe bani cu el. Chiar trebuie să filmez fiecare duel în parte doar pentru că sunt puțin mai bun decât majoritatea se pe server? Mi se pare ciudat. Personal, mi-am luat ban pe degeaba de 3 ori și cu cererile unban respinse și nu mi se pare corect.
 3. WolfixStund

  Cerere Unban WolfixStund

  1) Nickname-ul tau: WolfixStund 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Shtup 3) Motivul pentru care ai fost banat: Se observă în imagine link-ul 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Pentru că se vede clar că în videoclipul publicat de iR0nim dădeam hit-uri normale, similare cu ale lui, doar că eu i-am prins mai multe + că are fov 100+. 6) Comentarii adiționale: Asta înseamnă să aveți staff de 10-13 ani, nu au capacitatea de a observa anumite lucruri și dau ban doar pentru un entry în plus. Baftă! (să nu se înțeleagă că am ceva personal cu Shtup)
 4. WolfixStund

  EVENT 2V2 FACTIONS

  1. Numele factiunii: Tarba 2. Numele celor 2 jucatori (inclusiv liderul) : WolfixStund, Mage17 3. Numar de ordine (de la 1 la 32) : 27
 5. WolfixStund

  Cerere Unban Gabi0

  Mă buguisem în protecție, cap pătrat 🤦‍♂️
 6. WolfixStund

  Cerere Unban Gabi0

  1) Nickname-ul tau: Gabi0 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Conall89 3) Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): [Conținut ascuns] 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Pentru că nu am avut hack. Cum să fi atât de prost să crezi că ăla e hack. Măcar de îmi dădea pentru bug. 6) Comentarii adiționale: Eram pe Badlion (se vede iconița de mesaje de la Badlion în colț în dreapta jos) + m-ai dat ban și am făcut instant poză. Baftă!
 7. WolfixStund

  Cerere Retragere GabyTheWolf

  1) Nick: GabyTheWolf 2) Gradul detinut: Moderator 3) Motivul pentru care te retragi: Nu mai am chef + un warn care nu mi se pare corect dat. 4) Comentarii aditionale: O să revin la vară după ce scăpați de anumite persoane toxice din staff. Baftă tuturor!
 8. WolfixStund

  Aplicație Trial-Staff

  Nu îndeplinești condițiile
 9. WolfixStund

  Aplicație Helper - [Factions]

  Nu îndeplinești condițiile + nu te văd activ deloc
 10. WolfixStund

  Aplicație Helper - Factions,SkyPvP,Kitbattle

  Nu îndeplinești condițiile.
 11. WolfixStund

  Aplicație Trial-Staff

  Nu îndeplinești condițiile.
 12. WolfixStund

  Aplicație Helper - (Survival ,Factions ,SkyPvP]

  1. Nu te-am văzut în viața mea pe server 2. Nu îndeplinești condițiile 3. Nici nu te-ai chinuit să faci cererea (Factions)
 13. WolfixStund

  TURNEU HAXBALL

  Nume: Gabi Username: GabyTheWolf Discord: GabyTheWolf#3870
 14. WolfixStund

  Prezentare GabyTheWolf

  1. Nume real: Gabi 2. Nick: GabyTheWolf 3. Varsta: 14 4. De unde ai auzit de noi?: De pe MC-RO 5. Ce iti place sa faci in timpul liber?: Să ies cu prietenii, să fac poze, să mă joc pe pc.. etc. 6. Care este pasiunea ta?: Fotografia 7. Poze (optional): - 8. Cometarii: ❤️