Sari la conținut

WolfixStund

Membru
 • Număr conținut

  38
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Începător

Despre WolfixStund

Mai multe informații

 • ID Discord
  WolfixStund#2524
 • Hobby-uri:
  Cititul
 • Nickname Minecraft:
  WolfixStund
 • Nickname CS:
  WolfixStund
 • Nickname SAMP:
  WolfixStund
 • Nickname FiveM:
  WolfixStund

Vizitatori Recenți Profil

578 citiri profil
 1. WolfixStund

  Anunț Retragere JustR3KT_

  Baftă.
 2. WolfixStund

  Reclamatie TryHarder69

  1. Nickname-ul tău: WolfixStund 2. Nickname-ul celui reclamat: TryHarder69 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Abuz 5. Dovada: https://imgur.com/TvK8ApX 6. Comentarii adiționale:
 3. WolfixStund

  Reclamatie Hulix69

  1. Nickname-ul tău: WolfixStund 2. Nickname-ul celui reclamat: Hulix69 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute aiurea 5. Dovada: https://imgur.com/0hFLx8O 6. Comentarii adiționale: N-am zis că e slab la PvP sau ceva de genul, am spus că balanța lui e slabă comparativ cu a mea
 4. WolfixStund

  [FACTIONS] Event FFA

  1. Nume pe joc : Susheinez 2. Discord : WolfixStund#2524 3. Alte comentarii:
 5. WolfixStund

  Aplicație Helper - [Factions]

  Nu ai citit regulamentul. Nu ajuți jucătorii. Nu îndeplinești condițiile cerute. Răspunsurile la scenarii sunt banal formulate.
 6. WolfixStund

  Aplicație Helper - [Factions&SkyPvP]

  Nu ajuți jucătorii. Comportamentul lasă de dorit. La scenariul 15, nu îi faci post colegului tău, îi spui să își remedieze greșeala.
 7. WolfixStund

  Aplicație Helper - [FACTIONS]

  Nu ajuți jucătorii. Nu îndeplinești condițiile cerute. La punctul 13, mai întâi îi dai mute celui care spamează pentru a nu mai continua și apoi te ocupi de restul. Răspunsurile la scenarii sunt banal formulate.
 8. WolfixStund

  Aplicație Helper - [Factions]

  Nu ajuți jucătorii. Nu îndeplinești condițiile cerute. La punctul 13, mai întâi îi dai mute celui care spamează pentru a nu mai continua și apoi te ocupi de restul.
 9. WolfixStund

  [FACTIONS] Event 5vs5

  1. Numele factiunii: Deminic 2. Numele participantiilor: Susheinez, globallone, Myko, suntparalizat, _MrFury 3. Alte comentarii:
 10. WolfixStund

  Eveniment Global | FFA

  1. Nickname: Susheinez 2. ID Discord: WolfixStund#2524 3. Esti sigur ca poti participa?: Da 4. Comentarii aditionale:
 11. WolfixStund

  Cerere Mutare Grad WolfixStund

  1) Nickname-ul pe care deții gradul: WolfixStund 2) Nickname-ul pe care vrei să il muți: Susheinez 3) Motivul pentru care vrei sa îl muti: Mi-am schimbat numele contului premium. 4) Videoclipul care dovedește deținerea gradului: Vă dau pe discord dovezile WolfixStund#2524
 12. WolfixStund

  Reclamatie

  M-ai rugat insistent să dau duel cu tine doar pentru a mă filma cu FOV-ul ăla + Dynamic FOV pornit pentru a părea că am reach. Se vede clar că și tu îmi prinzi hit-uri de la ''distanțe imense''. Baftă în continuare la Post Hunt ❤️.
 13. WolfixStund

  Aplicație Helper - [AICI PUNEȚI SECȚIUNILE]

  Nu ai citit regulamentul. Nu ajuți jucătorii. Stai prost cu limba română. Răspunsurile la scenarii sunt banal și incorect formulate. [Factions]
 14. WolfixStund

  Aplicație Helper - [FACTIONS]

  Ajuți jucătorii. Acorzi sancțiuni. Îndeplinești condițiile cerute. La punctul 13, mai întâi îi dai mute celui care spamează pentru a nu mai continua și apoi te ocupi de restul.
 15. WolfixStund

  Aplicație Trial-Staff - [Factions]

  Din câte am înțeles de la darkstar, ai făcut niște chestii pe care nu mi le imaginam ca tu să le faci. Mi-am modificat răspunsul pentru că nu agreez un asemenea comportament la o persoană care vrea să devină staff.
×
×
 • Creează nou...