Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Murinho44

Membru
 • Număr conținut

  328
 • Conținut per. zi

  1,22
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1
 • Timp petrecut online

  2z 12o 30m 34s

Murinho44 a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 1

Murinho44 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

24 Respectat

Despre Murinho44

 • Rang
  Avansat
 • Dată Naștere 05.07.2004

Mai multe informații

 • ID Discord
  Beniamin#3322
 • Nickname Minecraft:
  Murinho44
 • Nickname CS:
  -
 • Nickname SAMP:
  -
 • Nickname FiveM:
  -

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Murinho44

  Reclamatie qMash

  1. Nickname-ul tău:Murinho44 2. Nickname-ul celui reclamat:qMash 3. Sectiunea pe care a abuzat:SkyBlock 4. Motivul pentru care îl reclami:Amenintare donator 5. Dovada:http://i.prntscr.com/-n0HOMRdTAasiUvSH7KygA.png 6. Comentarii adiționale:
 2. Murinho44

  Anunț Retragere

  Bafta
 3. Murinho44

  Anunț Retragere

  Bafta domnule factionar
 4. Murinho44

  Anunț Retragere

  Multa bafta nabule <3
 5. Murinho44

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Murinho44 2. Nickname-ul persoanei reclamate:IonMamaligaru 3. Sectiune:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:spam f create f disband 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 6. Murinho44

  Reclamatie xAgPx1337

  1. Nickname-ul tău:Murinho44 2. Nickname-ul persoanei reclamate:xAgPx1337 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:6. Să dezvăluiti identitatea unei persoane pe chat. Asta presupune să îi faceți public numele pe chat, intr-un mesaj privat, pe semne sau carti și chiar și pe serverele sectionale și cel principal de Discord, să îi faceți publică adresa, numele altor rude sau orice element legat de identitatea acestuia. 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:"sau orice element legat de identitatea acestuia."
 7. Murinho44

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Murinho44 2. Nickname-ul persoanei reclamate:BARCUTA_SEBIv3 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Abuz bug 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 8. Murinho44

  Anunț Retragere

  Bafta frate
 9. Murinho44

  Cerere Unban

  Vă informăm că cererea dumneavoastră de unban a fost respinsă.
 10. Murinho44

  Anunț Retragere

  1) Nickname:Murinho44 2) Gradul deținut:Supervizor factions si membru U/R Team 3) Motivul pentru care te retragi:Nu mai am chef de minecraft 4) Comentarii adiționale:Bafta la tot staff-ul, mi-a facut placere
 11. Murinho44

  Reclamatie

 12. Murinho44

  Reclamatie

  Mulțumim pentru reclamație. Vă informăm că jucătorul a fost sancționat conform regulamentului.
 13. Murinho44

  Reclamatie mariusiii3 + _mihai_pagu

  Aici se reclama jucatorii care abuzeaza de anumite bug-uri, cei care fac reclama si tot odata cei care folosec orice fel de hack/mod/tool care le poate oferi avantaje necinstite fata de alti playeri. Iti urez o zi faina din partea echipei administrative Play.Minecraft-Romania.Ro.
 14. Murinho44

  Cerere Unban

  - În cazul în care la subpunctul 4 nu ați pus un screenshot cu F3 ON, un membru staff o să vă atenționeze că aveți la dispoziție 24 de ore să editați cu un screenshot valid. Neîncadrarea în acest interval duce la respingerea cererii. Cererea de unban a fost respinsa.
 15. Murinho44

  Cerere Unban

  - În cazul în care la subpunctul 4 nu ați pus un screenshot cu F3 ON, un membru staff o să vă atenționeze că aveți la dispoziție 24 de ore să editați cu un screenshot valid. Neîncadrarea în acest interval duce la respingerea cererii.

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...