Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Mufla A

Membru
 • Număr conținut

  28
 • Conținut per. zi

  0,1
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  5o 12m 12s

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre Mufla A

 • Rang
  eulonix
 • Dată Naștere 30.07.2000

Mai multe informații

 • Nickname Minecraft:
  eulonix

Vizitatori Recenți Profil

330 citiri profil
 1. Mufla A

  Reclamatie

  Bună domnul Nevrax. Consider că nu am abuzat și ți-am acordat mute-ul corect. Apreciam dacă puneai dovada completă.
 2. Mufla A

  Reclamatie

  Ok. Mai sus spuneai ''mute/warn acordat aiurea'' acum spui că ți-am dat 30 de minute în loc de 15. Am înțeles, nici tu nu știi pentru ce ai facut reclamație mai exact.
 3. Mufla A

  Reclamatie

  Mulțumesc pentru reclamație domnul Clerance. Exact cum mă așteptam, să nu pui dovezile complete. O să le pun eu. https://imgur.com/a/8C4IBH9
 4. Mufla A

  Reclamatie

  Nu despre asta era vorba dacă tu ai fost sancționat sau nu. Ci că tu ai început cearta și ai provocat și tot tu ai dat mute (și mute-ul fiind greșit, în loc de jignire i-ai dat limbaj) crezând că nu o să fii sancționat crezându-te superior. Dar cum ai zis și tu, las-o așa, e mai bine.
 5. Mufla A

  Reclamatie

  Dacă nu ai acces la comanda jail nu înseamnă că trebuie să reinventezi tu regulamentul.
 6. Mufla A

  Reclamatie

  Ți s-a dat mute. Dacă nu mă înșel de ovidiucont2005 dar nu am prins în screen. Oricum, nu de asta era vorba, ci că ai dat mute greșit și că tu ai impresia că ești superior și îți permiți să înjuri, și altul care nu are grad nu își permite.
 7. Mufla A

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: eulonix 2. Nickname-ul celui reclamat: Clerance 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival Clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: Warn inventat de el :))) 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 8. Mufla A

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: eulonix 2. Nickname-ul celui reclamat: Clerance 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival Clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute dat greșit + abuz că el poate da mute. Înjură o persoană și dacă e înjurat la rândul său dă mute. 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 9. Mufla A

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: eulonix 2. Nickname-ul celui reclamat: vlad_312 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival Clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute permanent dat gresit de 3 ori la rand. 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 10. Mufla A

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: eulonix 2. Nickname-ul celui reclamat: 46andrey 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival Clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute dat gresit 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 11. Mufla A

  Reclamatie

  Consider ca nu am abuzat și nici măcar nu ai pus dovada completă când ai scris tu pe chat. O să îți pun eu aici dovada dacă tu consideri că am abuzat și ți-am dat nejustificat mute.
 12. Mufla A

  Aplicație Helper - [Survival Clasic]

  1. Cum te numești?: Adina 2. Nume în joc (nickname): eulonix 3. Vârstă: 20 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): eulonix#6906 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot aduce în plus echipei staff-ului menținerea curățenii chat-ului + activitate. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Răbdătoare, determinată și organizată. 7. De ce să te alegem pe tine?: Deoarece îmi petrec timpul jucând seara și noaptea iar staff-ul în acest timp este foarte puțin activ (de multe ori chiar absent). 8. Care este
 13. Mufla A

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: eulonix 2. Nickname-ul celui reclamat: inicupro 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival Clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: am luat mut ca am zis noob!!!!!!
 14. Mufla A

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: eulonix 2. Nickname-ul celui reclamat: inicupro 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival Clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: mute dat incorect 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: face greseli incontinuu, pe altii ii vede si ii iarta, de multe ori instiga la cearta si tot el da mute mai apoi daca e injurat :)) (dupa cum se vede, mai sus vhsedidabine il jigneste pe unu, dar el ii da doar lui Ayhan)
 15. Mufla A

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: eulonix 2. Nickname-ul celui reclamat: inicupro 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival Clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute dat gresit, l-a mai si ''corectat'' pe al meu in plus 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...